iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone Edition τα νέα iPhone, σύμφωνα με τους κατασκευαστές θηκών

iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone Edition τα νέα iPhone, σύμφωνα με τους κατασκευαστές θηκών
ired.gr

Πηγές από την Σεντσέν (Shenzhen) ανέφεραν σε εκπρόσωπο του 9to5mac πως οι ονομασίες των επερχόμενων συσκευών iPhone, θα είναι οι εξής:

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone Edition

Ένας κατασκευαστής θηκών ενημέρωσε τα συστήματά του με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες (οι οποίες θεωρούνται αξιόπιστες), χρησιμοποιώντας στα προϊόντα τις ονομασίες iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone Edition. Ένας δεύτερος κατασκευαστής, έφτιαξε αυτοκόλλητα stickers με τις νέες ονομασίες και ζήτησε αιφνιδίως συνεργασία με τους συνεργάτες του στον κλάδο της λιανικής. Και οι δύο κατασκευαστές θηκών αρνήθηκαν να κατονομαστούν.

Η πρώτη αναφορά στην ονομασία iPhone Edition είχε γίνει τον Μάρτιο, από το γνωστό site, MacOtakara. Στο ίδιο report είχε αναφερθεί πως η επετειακή έκδοση του iPhone αρχικώς θα διατεθεί σε περιορισμένες ποσότητες.

Όλες όμως οι πληροφορίες έως σήμερα σχετικά με τις ονομασίες των δύο μη επετειακών συσκευών συνέκλιναν: iPhone 7s και iPhone 7s Plus. Αν η συγκεκριμένη αναφορά αληθεύει, θα πρόκειται για μία έκπληξη, προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσαν η οθόνη και η πλακέτα του iPhone 8

02

Εκτός από το ζήτημα της ονομασίας των συσκευών, αναφέρθηκαν στο report αυτό και κάποια από τα χαρακτηριστικά της συσκευής iPhone Edition. Θα φέρει ασύρματη φόρτιση Qi με μειωμένο συντελεστή, για να υπάρχει απόλυτη συμβατότητα με τους σημερινούς φορτιστές, αλλά και με αυτούς που έχουν εγκατασταθεί στα Starbucks, στις ΗΠΑ.

Και οι τρεις συσκευές θα φέρουν θύρα επικοινωνίας και φόρτισης lightning, αν και η οριστική μετάβαση στο πρότυπο USB-C δείχνει αναπόφευκτη.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο προκύψει. Το event της παρουσίασης των νέων συσκευών θα γίνει την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, στο Steve Jobs Theater, στο Apple Park και φυσικά, θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη.

από Kostthem