Νέο βίντεο από Drone δείχνει τις εργασίες στο Apple Park

Νέο βίντεο από Drone δείχνει τις εργασίες στο Apple Park
ired.gr

Έφτασε η ώρα για την Apple να προσθέσει τις τελευταίες της πινελιές στο Apple Park στο Cupertino, στην Καλιφόρνια. Ένα νέο βίντεο ήρθε να μας δείξει το τοπίο και την πρόοδο που έχει γίνει ως τώρα στην κατασκευή του πάρκου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Βλέπουμε πως τόσο στο εσωτερικό αλλά και εξωτερικό του, έχει προστεθεί αρκετό «πράσινο» γεμίζοντας το τοπίο που μέχρι προσφάτως ήταν γεμάτο με βουνά λάσπης. Η Apple χρησιμοποιεί ντόπια φυτά και δέντρα, και όπως είπε, σκοπεύει να φυτέψει χιλιάδες, εκ των οποίων πολλά θα είναι φρούτα.

Μπορεί να βλέπουμε πως οι εργασίες έχουν προχωρήσει αρκετά αλλά δεν είναι αρκετά σαφές το αν θα είναι έτοιμο για χρήση στο event του Σεπτεμβρίου.

Μαζί με το βίντεο που σας παραθέσαμε επάνω, ο ίδιος πιλότος του Drone, τράβηξε και ένα Βίντεο 360 μοιρών . Δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν αναπαράγεται σε περιηγητή Safari αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του YouTube.

Σας παραθέτουμε το βίντεο:

 Το Apple Park θα γίνει το «σπίτι» περίπου 12.000 υπαλλήλων, οι οποίοι θα έχουν μεταφερθεί εντελώς μέχρι το τέλος του χρόνου.

Δείτε επίσης: Δείτε το πρώτο video του Apple Park μετά τα επίσημα “βαφτίσια”

Από Emma