Διέρρευσαν η οθόνη και η πλακέτα του iPhone 8

Διέρρευσαν η οθόνη και η πλακέτα του iPhone 8
ired.gr

Η στιγμή της παρουσίασης του επετειακού iPhone πλησιάζει και οι διαρροές που σχετίζονται με αυτό, πολλαπλασιάζονται. Αυτή τη φορά, μία διαρροή έρχεται να επιβεβαιώσει την - από άκρη σε άκρη - οθόνη της συσκευής. Επιπροσθέτως, διέρρευσαν φωτογραφίες και από την κεντρική πλακέτα της.

01

Η φωτογραφία της πλακέτας αναρτήθηκε στο twitter από τον Benjamin Geskin την Κυριακή που μας πέρασε και απεικονίζει το ένα από τα δύο επίπεδα (layers) της πλακέτας. Δεν υπάρχουν επάνω της τοποθετημένα κάποια chips.

02

Επίσης, αναρτήθηκε στο twitter και το πάνελ οθόνης της επετειακής συσκευής. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε πως στη μαύρη αγορά της Κίνας τα συγκεκριμένα πάνελ οθόνης κοστίζουν πάνω από 5.000 δολάρια!

03

04

Διαβάστε επίσης: Review: Greek Spinner app (iOS/Android)

Κλείνοντας

Είμαστε πλέον πολύ κοντά στην επίσημη ανακοίνωση του επετειακού iPhone. Γνωρίζουμε πως θα διαθέτει OLED οθόνη από άκρη σε άκρη (και μία εγκοπή στο πάνω μέρος), 3GB μνήμης RAM, πιο “στενή” αναλογία οθόνης, διπλή κάμερα κάθετης διάταξης, ενσωματωμένες δυνατότητες επαυξημένης πραγματικότητας και αναγνώριση προσώπου ως λειτουργία ταυτοποίησης.

Έχουμε ακούσει πολλά για την τιμολόγηση της συγκεκριμένης συσκευής. Όμως, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε πως με αρχικό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB, η πλειοψηφία των καταναλωτών δεν θα χρειαστεί να αγοράσει κάποιο ακριβότερο μοντέλο με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Στο iPhone 7 Plus για παράδειγμα - αναφερόμαστε στις επίσημες τιμές - εάν τα 32GB δεν ήταν επαρκή για κάποιον, έπρεπε να κατευθυνθεί προς τη λύση των 128GB, δηλαδή να πληρώσει κοντά στα 1.100€. Με το entry level επετειακό iPhone να ξεκινάει από τα 64GB, ίσως τελικά το τελικό κόστος για τον καταναλωτή να μην είναι και πολύ μεγαλύτερο από αυτό του iPhone 7 Plus.

Σε κάθε περίπτωση, σε λίγες ημέρες θα αποκτήσουμε μία πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα.

από Kostthem