Ταινία της Apple με τον Dwayne 'The Rock' Johnson και τη … Siri!

Ταινία της Apple με τον Dwayne 'The Rock' Johnson και τη … Siri!
ired.gr

Μια εκπληκτική είδηση έσκασε σαν βόμβα στο Twitter, όταν ο Dwayne 'The Rock' Johnson γνωστός σταρ της πάλης και του body-building (κάποτε) και τώρα του σινεμά (εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Swarzenegger), έγραψε στο λογαριασμό του ότι θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία με τίτλο «RockXSiri. Dominate the Day» που θα παρουσιαστεί την επόμενη Δευτέρα.

Και συμπρωταγωνίστριά του; Η γνωστή μας ... Siri η ψηφιακή βοηθός της Apple.

Στο λογαριασμό του στο Facebook, ο 'The Rock’ έγραψε: «Έκλεισα συνεργασία με την Apple για τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΡΩΤΙΚΗ, ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ταινία όλων των εποχών.» (όπως λέμε, ‘είμαι ψηλός, ξανθός και μετριόφρων’).

Όμως τράβηξε την προσοχή μας τώρα, έτσι; Ή μήπως η Apple προσπαθεί να μας πείσει ότι η Siri είναι «αστέρι»; Μάλλον το δεύτερο (ρωτήστε τον 'The Rock’ ιδιαιτέρως να σας πει τη γνώμη του).

Καθότι πολλοί πιστεύουν ότι η Siri υστερεί έναντι του ανταγωνισμού που ακούει στο όνομα Google και Amazon (καλά που υπάρχει και το ... Bixby - όνομα κι αυτό - αλλά για πόσο;).

Και βέβαια με το HomePod που θα οδηγείται από τη Siri να ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων, κατά το Δεκέμβρη, μια διαφημιστική ταινιούλα δεν θα ήταν κακή ιδέα. Αν όμως η ταινία είναι «μούφα» τότε θα αποδειχθεί πολύ κακή ιδέα.

Ως συνήθως, η Apple δεν απαντάει σε ερωτήσεις για δηλώσεις. Ακόμη.

Μια παράξενη δήλωση του 'The Rock’ στο Facebook όμως λέει το εξής: «Κάνω ταινίες για να διασκεδάζει ο κόσμος και επίσης κάναμε αυτήν εδώ για να σας παρακινήσουμε να βγείτε έξω και να κάνετε αυτό που πρέπει».

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Τι είναι αυτό που πρέπει; Μήπως να πάμε να πάρουμε το HomePod μόλις κυκλοφορήσει; Μαζί με ένα iPhone (αν δεν έχουμε); Και μια Apple TV, iPad και οτιδήποτε τέλος πάντων έχει τη Siri μέσα του;

Ένα ακόμη στοιχείο είναι το «Κυριάρχησε πάνω στη μέρα» του τίτλου. Μάλλον με τη βοήθεια της Siri, από .. χαμένος που είσαι, θα γίνεις υπέρ-ήρωας σαν τον Σούπερμαν ένα κάτι. Ο ... Siri-man.

Τώρα το πρώτο μέρος του τίτλου «RockXSiri» είναι κάπως διφορούμενο. Ιστορία αγάπης ή μίσους άραγε;

Πάντως θα έχει τέρατα, αεροπλάνα (και βαπόρια που λέει το τραγούδι), γρήγορα αυτοκίνητα (μην ξεχνάμε το Fast & the Furious), κι έχουμε μια κλασική Rocko-ταινία με όλα τα απαραίτητα συστατικά που μπορεί και να χρησιμοποιηθεί για την προεδρική εκστρατεία του The Rock, κατά το 2020. Μην ξεχνάμε ότι κι ο Swarzenegger χρησιμοποίησε το Terminator 3 σαν διαφήμιση πριν τη δική του προεκλογική εκστρατεία για κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Α ρε Αρνόλδε, όλοι εσένα αντιγράφουν!

Όπως και να ‘χει, για ... αμερικανιά μυρίζει (όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό), αλλά τι να περιμένεις καλοκαιριάτικα; Και τώρα που γέρασε κι ο Άρνολντ, έχουν αλλάξει τα στάνταρ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας παρακάτω:

Δείτε ακόμη: Το HomePod, και η άποψη της Amazon 

από Elichord