Review: Greek Spinner app (iOS/Android)

Review: Greek Spinner app (iOS/Android)
ired.gr

Η τρέλα με τα spinners, τις σβούρες δηλαδή που ξαφνικά έχουν κατακλύσει τα πάντα, δε λέει να κοπάσει. Μικροί και μεγάλοι, λες και κάθε περίοδο πρέπει να υπάρχει μία πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία, ασχολούνται με αυτή τη νέα μόδα.

Όταν ένα trend όμως συνδυάζεται με μία ελληνική προσπάθεια, μία εφαρμογή δηλαδή για το iOS και το Android, το ired blog είναι εκεί. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή Greek Spinner και διαπιστώσαμε πως είναι αντίστοιχα εθιστική, ίσως και περισσότερο, με το original παιχνίδι.

01

Σκοπός μας στο παιχνίδι Greek Spinner είναι να γυρίσουμε τη σβούρα όσο περισσότερο γίνεται. Μετά από λίγες “στροφές” θα δείτε πως το παιχνίδι συνηθίζεται εύκολα. Μετά από περισσότερες “στροφές” όμως θα διαπιστώσετε πως είναι και φοβερά εθιστικό.

02

Το παιχνίδι δεν διαθέτει αγορές εντός της εφαρμογής, προβάλλονται όμως διαφημίσεις. Αυτό σημαίνει πως ό,τι θα χρειαστούμε στο παιχνίδι για να το προχωρήσουμε, δεν θα χρειαζόμαστε χρήματα για να το αποκτήσουμε (in-app). Κάθε φορά που παίζουμε αποκτάμε νομίσματα, με τα οποία μπορούμε να κάνουμε τη σβούρα μας να γυρίζει πιο γρήγορα, να έχει μειωμένη αντίσταση στον αέρα κλπ.

Διαβάστε επίσης: Τα πρώτα benchmarking tests δείχνουν πως τα νέα iPad Pro είναι ταχύτατα

Κατά την ανέλιξή μας στο παιχνίδι κερδίζουμε νέες σβούρες και ανεβαίνουμε επίπεδα. Κάθε φορά έχουμε πέντε προσπάθειες για να γυρίσουμε τη σβούρα και να πετύχουμε το υψηλότερο σκορ αθροιστικά. Τελικό ζητούμενο, εκτός από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, το “ξεκλείδωμα” της σβούρας με την ελληνική σημαία.

03

Οι δημιουργοί της εφαρμογής “έπαιξαν έξυπνα”. Πρώτον, φρόντισαν να υπάρχει ένα universal σύστημα βαθμολογίας το οποίο και θα δημιουργήσει έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των χρηστών.

04

Παράλληλα όμως, οι developers μας ανέφεραν πως κατά περιόδους θα διενεργούνται διαγωνισμοί, κατά τη διάρκεια των οποίων οι βαθμολογίες όλων μας θα μηδενίζονται. Μετά τη λήξη των διαγωνισμών, οι βαθμολογίες μας θα αποκαθίστανται στον σχετικό πίνακα.
Πρόκειται για μία ελληνική προσπάθεια που αξίζει να της δώσουμε μια ευκαιρία. Ναι, αφορά την τρέλα της εποχής, τα spinners, αλλά, η δουλειά που έχει γίνει είναι καλή και μπορεί να μας προσφέρει ώρες χαλάρωσης αλλά και ανταγωνισμού.

Το Greek Spinner διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.

από Kostthem