Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H TSMC επιβεβαιώνει την ενσωμάτωση του Touch ID κάτω από την οθόνη του iPhone 8

H TSMC επιβεβαιώνει την ενσωμάτωση του Touch ID κάτω από την οθόνη του iPhone 8
ired.gr

Έχουν υπάρξει αρκετές φήμες και φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα οι οποίες δείχνουν το Touch ID του επερχόμενου iPhone 8 να βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, όπως σε αρκετά αντίστοιχα Android smartphone. Και αυτό, γιατί σύμφωνα με τις ίδιες πάντα φήμες, η Apple αντιμετωπίζει τελικώς προβλήματα στην ορθή ενσωμάτωση και την ακριβή λειτουργία του κάτω από την καινούρια OLED οθόνη που θα τοποθετήσει στο νέο της μοντέλο.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα συμβεί τελικά, καθώς μια ακόμη αναφορά, από το DigiTimes αυτή τη φορά, δηλώνει πως η ίδια η κατασκευάστρια TSMC επιβεβαιώνει πως ο εν λόγω αισθητήρας θα τοποθετηθεί τελικά κάτω από την OLED οθόνη. Για τους μη γνωρίζοντες, η TSMC είναι μια από τις κατασκευάστριες των επεξεργαστών της σειράς «Α» για λογαριασμό της Apple, που τοποθετούνται στα iPhone και iPad.

Η αναφορά ισχυρίζεται ότι, η TSMC έχει ήδη πει στις πηγές της, πως έχει γίνει μια σειρά αλλαγών στη σχεδίαση του iPhone 8 και ότι μια από αυτές τις αλλαγές θα είναι και η ενσωμάτωση του αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος.

Αν και το DigiTimes δεν έχει και τη μεγαλύτερη των επιτυχιών στις προβλέψεις του όσον αφορά την Apple και τα προϊόντα της, και θα πρέπει να είμαστε μάλλον επιφυλακτικοί όσον αφορά τις πηγές του, από την άλλη, δεν μπορούμε να φανταστούμε την Apple, να κάνει κάτι τόσο εξώφθαλμο όπως να αντιγράψει «στεγνά» τους ανταγωνιστές της και να τοποθετήσει τον αισθητήρα στην οπίσθια όψη του iPhone γιατί απλά «δεν της βγήκε».

Και απ’ όσο έχουμε δει ως τώρα, μια τέτοια ιδέα ήδη έχει δημιουργήσει εύλογη ανησυχία μεταξύ των οπαδών της εταιρίας και θα οδηγήσει σε πολύ μεγαλύτερη κατακραυγή από όση δημιούργησε η αφαίρεση της εισόδου ακουστικών στο iPhone 7. Εκτός τούτου, θα δηλώνει ότι η Apple έχει αρχίσει πια στα σοβαρά να χάνει το «mojo» της όσον αφορά την καινοτομία και την εύρεση λύσεων και άρχισε να αντιγράφει τους ανταγωνιστές της, οπότε ΟΧΙ, δε μπορούμε να φανταστούμε για την ώρα κάτι τέτοιο (και ούτε θέλουμε).

Όπως και να ‘χει, απέχουμε ακόμη κάμποσους μήνες από την επίσημη παρουσίαση του επετειακού μοντέλου, οπότε θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα και μάλιστα με αγωνία.

Δείτε ακόμη: iPhone 8 - Κάμερα κάτω από την οθόνη; 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status