Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήλθε η ασύρματη φόρτιση στα iPhone 7 και 7 Plus!

Ήλθε η ασύρματη φόρτιση στα iPhone 7 και 7 Plus!
ired.gr

Όπως γινόταν παλιά με τη θρυλική διαμάχη Mac-PC, έτσι τώρα έχουμε τη διαμάχη iPhone- Android που μαίνεται, ειδικά μέσα στο Internet. Βέβαια, οι διαμάχες αυτές είναι χαζές - απλά σταθμίζεις τις ανάγκες σου, βρίσκεις τι σου κάνει τη δουλειά που θέλεις και το αγοράζεις. Κι, ως γνωστόν, η κάθε πλατφόρμα, έχει κάποια πράγματα που λείπουν στην άλλη (και πολύ θα τα ήθελε).

Κι ένα από αυτά που υπάρχουν ήδη στο Android - σε αρκετές συσκευές, διαφόρων κατασκευαστών - και πολύ θα θέλαμε να δούμε επιτέλους κάποια στιγμή στο iPhone, είναι η ασύρματη φόρτιση. Και ενώ η Apple την υλοποίησε εξ’ αρχής στο Apple Watch, στο iPhone περιμένουμε ακόμη να δούμε μια τέτοια λειτουργία - αν και ακούγεται σοβαρά ότι θα τη δούμε στο iPhone 8.

02

Όμως, όσοι έχετε ήδη iPhone 7 και 7 Plus, μπορείτε να χαρείτε, γιατί με μια φτηνή και κομψή θήκη, μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα τη συσκευή σας. Υποδεχτείτε λοιπόν τις Nillkin Magic Case for iPhone 7 και Nillkin Magic Case for iPhone 7 Plus. Αυτές οι κομψές θήκες, προσθέτουν ασύρματη φόρτιση στη συσκευή σας κι έτσι, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ασύρματο φορτιστή τύπου Qi wireless κι είστε έτοιμοι.

03

Τα χαρακτηριστικά της θήκης έχουν ως εξής:

• Ασύρματη φόρτιση: όπως είπαμε, το iPhone 7 και 7 Plus αποκτούν ασύρματη φόρτιση.
• Συμβατή με μαγνητική στήριξη: οι τέσσερις ενσωματωμένοι μαγνήτες στην πλάτη της θήκης, φροντίζουν να μπορείτε να τη στηρίξετε σε μεταλλικές επιφάνειες.
• Ισχυρή προστασία: είναι φτιαγμένη από πολύ ανθεκτικά υλικά, αντέχει και προστατεύει από γρατζουνιές και δεν γλιστράει.
• Σταθερή φόρτιση: 5V 1A MAX output, ασύρματη φόρτιση που επιτυγχάνει την ολική φόρτιση της συσκευής σε 120 λεπτά.

04

Θα τη βρείτε στο Amazon Αμερικής και Αγγλίας εδώ, για το iPhone 7 και εδώ, για το iPhone 7 Plus.

Δείτε ακόμη: Ασύρματη φόρτιση στο iPhone το 2017 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status