Πτήση 4Κ drone και βίντεο από το Steve Jobs Theater στο Cupertino

Πτήση 4Κ drone και βίντεο από το Steve Jobs Theater στο Cupertino
ired.gr

Τον τελευταίο χρόνο, έχουμε δει βίντεο από κάθε φάση του έργου οικοδόμησης του τεράστιου κυκλικού κτιρίου της Apple - γνωστού ως Apple Park - στο Cupertino της Καλιφόρνια. Αυτή τη βδομάδα όμως, βλέπουμε την πρώτη κοντινή όψη από το Steve Jobs Theater, χάρη σε ένα βίντεο 4Κ από το drone του YouTuber, Matthew Roberts.

Σε προηγούμενη «πτήση του» ο Roberts είδε ότι είχαν αφαιρεθεί τα καλύμματα από τα παράθυρα του αμφιθεάτρου και αποφάσισε να κάνει μια νέα πτήση για να δει από κοντά το περίφημο αμφιθέατρο των 1000 θέσεων που θα χρησιμεύσει σαν τόπος ανακοίνωσης των νέων προϊόντων της Apple.

Παρόλο που η αφαίρεση των καλυμμάτων από τα παράθυρα θα υποδήλωνε ότι οι εργασίες πλησιάζουν να περατωθούν στο τεράστιο - 120.000 τ.μ - υπόγειο αμφιθέατρο, το βίντεο του Roberts έδειξε ότι υπάρχουν ακόμη αρκετές εργασίες να γίνουν πριν το αμφιθέατρο μπορέσει να δεχθεί θεατές και υπαλλήλους της εταιρίας για οποιαδήποτε παρουσίαση.

Πέρα από κάποια ακόμη φινιρίσματα που απομένουν να γίνουν στο κυρίως Apple Park, και άλλα κύρια κτίσματα του Apple Campus πλησιάζουν την αποπεράτωσή τους, όπως το ειδικά αφιερωμένο σε Έρευνα και Εφαρμογή (R&D) κτίριο.

Το μόνο που δεν φαίνεται να προχωράει αντίστοιχα, είναι το γύρω τοπίο, που μετά τις οικοδομικές εργασίες μοιάζει περισσότερο με έρημο. Όταν η Apple ανακοίνωσε την αποπεράτωση σχεδόν του Apple Park, νωρίτερα φέτος, μίλησε για τεράστιες εκτάσεις πρασίνου και χιλιάδες αυτο-ποτιζόμενα δέντρα της περιοχής. Όμως, όπως φαίνεται και από το βίντεο, πολύ λίγο από τον περιβάλλοντα χώρο έχει αποπερατωθεί όπως υποσχέθηκαν.

Από την άλλη, οι κτιριακές δομές είναι σχεδόν έτοιμες και αλλού, μπορούμε να δούμε την παρουσία κάποιων υποδομών που έχουν να κάνουν με τους εξωτερικούς χώρους.

Το Apple Park αναμένεται να ανοίξει τις θύρες του αργότερα το φθινόπωρο φέτος, μαζί με την αποπεράτωση του Steve Jobs Theater. Και όποιοι τυχεροί μπορούν, αξίζει να ετοιμάζονται για ένα ταξιδάκι στη ... Ντίσνεϋλαντ της τεχνολογίας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη: Νέα πλάνα από το Apple Park (4k video) 

από Elichord