Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple πλέον, σε τρεις χώρες, χρεώνει με 1€ για τους τρεις δοκιμαστικούς μήνες του Apple Music

Η Apple πλέον, σε τρεις χώρες, χρεώνει με 1€ για τους τρεις δοκιμαστικούς μήνες του Apple Music
ired.gr

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά προσέλκυσης πελατών κατά την ανακοίνωση της υπηρεσίας Apple Music το 2015, ήταν η δυνατότητα της τρίμηνης δωρεάν δοκιμής από τους χρήστες. Χρόνος, πραγματικά αρκετός για να κρίνει κάποιος αν η συγκεκριμένη υπηρεσία καλύπτει τις ανάγκες του. Αυτή την εβδομάδα όμως, η Apple διέκοψε τη δωρεάν τρίμηνη δοκιμαστική χρήση στην Αυστραλία, στην Ισπανία και στην Ελβετία.

Στις συγκεκριμένες χώρες, η Apple πλέον χρεώνει ένα ευρώ (σε τοπικό νόμισμα), για τη δοκιμαστική αυτή περίοδο. Σε όλες τις άλλες χώρες, προς το παρόν, συνεχίζεται η προσφορά της δωρεάν τρίμηνης πρόσβασης. Ασφαλώς και το συγκεκριμένο ποσό είναι μικρό, παύει όμως να ισχύει ο όρος “δωρεάν”.

Δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη αλλαγή θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες. Σήμερα τσεκάραμε και είδαμε πως στην Ελλάδα, προς το παρόν, υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα. Γι’ αυτό, προτείνουμε στους αναγνώστες μας που έχουν σκοπό να δοκιμάσουν αυτή την υπηρεσία, να το πράξουν τώρα, γιατί δεν γνωρίζουμε για πόσο χρονικό διάστημα θα είναι ενεργή αυτή η προσφορά στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις αναμένεται η κυκλοφορία των επερχόμενων iPhones

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη δοκιμαστική περίοδος είχε αποτελέσει πεδίο αντιπαραθέσεων μεταξύ της Apple και των καλλιτεχνών, με την Apple τελικά να υποχωρεί και να αποδίδει η ίδια τα ποσά που αναλογούν στους δημιουργούς για τη διάρκεια των δοκιμαστικών περιόδων των χρηστών.

Το Apple Music είναι μία - πλέον δημοφιλής - υπηρεσία της Apple που στοχεύει εκτός από την αγορά του music streaming, στη δημιουργία μίας πλατφόρμας που θα περιλαμβάνει μέχρι και μουσικά τηλεοπτικά shows. Ο κύριος ανταγωνιστής είναι το Spotify, η υπηρεσία που άνοιξε τον δρόμο για τις streaming συνδρομές.

Σε κάθε περίπτωση, τρεις μήνες δωρεάν μουσικής (και χωρίς καμία υποχρέωση για συνέχιση της συνδρομής) με δυνατότητα τοπικής (off line) αποθήκευσης, είναι ένα καλό deal...

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status