Εκτύπωση αυτής της σελίδας

YouTube - Ανακαλύψτε το Dark Theme και τη νέα σχεδίαση του διαδικτυακού τόπου

YouTube - Ανακαλύψτε το Dark Theme και τη νέα σχεδίαση του διαδικτυακού τόπου
ired.gr

O δημοφιλής διαδικτυακός τόπος ο οποίος επιτρέπει την αποθήκευση, αναζήτηση και αναπαραγωγή ψηφιακών ταινιών, έλαβε ανασχεδίαση στην οποία συμπεριλαμβάνεται ένα φανταστικό νέο Dark Theme, ειδικό για να μην κουράζονται τα μάτια τη νύχτα.

Εκτός της ευθυγράμμισης της σχεδίασης με τις εφαρμογές της Google και της μινιμαλιστικής μορφής που έχει υιοθετήσει η εταιρεία, το Dark Theme αντικαθιστά το φυσιολογικό φωτεινό λευκό περιβάλλον εργασίας του χρήστη, με ένα πιο σκοτεινό.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 - Χρησιμοποιήστε έξυπνα 2 τηλεφωνικούς αριθμούς στη συσκευή σας (https://www.ired.gr/blog/item/5463-iphone-how-to-use-2-numbers-device.html)

Είναι στην πραγματικότητα η τέλεια επιλογή για να περιηγηθείτε στην πλατφόρμα κοινής χρήσης video, κυρίως το βράδυ. Η λευκή σελίδα σε ένα θεοσκότεινο περιβάλλον ίσως είναι επώδυνη για τα μάτια.

Για να εμφανίσετε το νέο Dark Theme, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αρχικά τη νέα εμφάνιση της εφαρμογής YouTube. Αν δεν είναι διαθέσιμη σε εσάς (είναι αρκετοί χρήστες που αναφέρουν πως διαθέτουν ακόμη την παλιά έκδοση), μπορείτε να δημιουργήσετε μία προεπισκόπηση στη διεύθυνση youtube.com/new. Εάν δεν σας ικανοποιήσει η νέα σχεδίαση μπορείτε να επαναφέρετε την τωρινή μορφή του ιστοτόπου, μέσω του μενού Προφίλ.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Dark Theme του YouTube

  • Αρχικά επιλέξτε να δοκιμάσετε τη νέα επιφάνεια > (https://www.youtube.com/new) εργασίας της εφαρμογής.
  • Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης και πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα YouTube.
  • Αγγίξτε το κυκλικό εικονίδιο προφίλ μενού στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Αγγίξτε την επιλογή “Σκούρο θέμα” προκειμένου να μεταφερθείτε σε ένα άλλο αναδυόμενο παράθυρο.
  • Ενεργοποιήστε την εναλλαγή “Ενεργοποίηση Σκούρου θέματος”.

 

Εάν δεν σας ικανοποιήσει μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα προκειμένου να απενεργοποιήσετε το Dark Theme.

Σημείωση: Το Dark Theme θα εφαρμοστεί στην εφαρμογή περιήγησης που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή. Το νέο στιλ και το σκούρο θέμα είναι σε δοκιμαστική μορφή μόνο στις εκδόσεις περιήγησης ιστού για τον ιστότοπο YouTube. Μέχρι την ώρα που γράφεται το κείμενο αυτό δεν υπάρχει καμία επιλογή μετάβασης ή ενεργοποίησης του σκούρου θέματος στο λειτουργικό iOS και την εφαρμογή YouTube. Επομένως θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο εκτός κι αν παράλληλα χρησιμοποιείτε κάποια συσκευή με λειτουργικό Android.

Διαβάστε επίσης: Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας χωρίς να πιέζετε το πλήκτρο Αφετηρίας

Σας παραθέσαμε όλες τις απαραίτητες οδηγίες ώστε να ανακαλύψετε τη νέα σχεδίαση του διαδικτυακού τόπου YouTube και φυσικά το Dark Theme. Εάν κάτι από τα παραπάνω δεν έγινε κατανοητό, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα σχόλια για διευκρινίσεις.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status