Ηλιοβασίλεμα στο Apple park (4k video)

Ηλιοβασίλεμα στο Apple park (4k video)
ired.gr

Κατά καιρούς σας ενημερώνουμε για τα drone videos που δείχνουν την εξέλιξη tvn εργασιών του Apple Park. Αυτή τη φορά, ο Duncan Sinfield επιστρέφει με ένα νεότερο flyover video του Apple Park, γυρισμένο κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

Εκτός από την ομορφιά που εκπέμπει το κτιριακό συγκρότημα της Apple, σε αυτό το video απολαμβάνουμε ακόμα καλύτερα πλάνα, λόγω της ώρας που τραβήχτηκε το video. Επίσης, μπορούμε να παρατηρήσουμε την εξέλιξη των εργασιών ως προς τη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων.

Ενώ λοιπόν τα κτίρια βρίσκονται στην τελευταία φάση της κατασκευής τους, οι εξωτερικοί χώροι θυμίζουν ακόμα σε μεγάλο βαθμό, εργοτάξιο.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις αναμένεται η κυκλοφορία των επερχόμενων iPhones

Είναι προφανές πως τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με λεπτομέρεια. Σχετικά με το όραμα του Steve Jobs για το Apple Park, οι εκπρόσωποι των κατασκευαστικών εταιρειών ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο Jobs μπορούσε να αφιέρωσε δεκάδες ώρες ακόμα και για την επιλογή των υλικών των τοίχων, κάνοντας επιλογές που απαιτούσαν η κοπή της ξυλείας να γίνει σε συγκεκριμένη στιγμή του έτους!

Η κατασκευή του Apple Park είναι ήδη εκτός των ορισμένων χρονοδιαγραμμάτων. Όμως, είναι θέμα λίγων εβδομάδων η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του και μερικών μηνών για την πλήρη ολοκλήρωσή του. Πριν αρκετές εβδομάδες είχε ανακοινωθεί πως μεγάλο μέρος του προσωπικού θα είχε μετακομίσει στο Apple park έως το τέλος του Απριλίου. Τελικά, ακόμα και το event με τη συναυλία του Steve Wonder για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για την Προσβασιμότητα, διεξήχθη στο (παλιό) campus της Apple.

Καλύτερα όμως, ας απολαύσουμε το video, σε Full HD, αλλά και σε 4k ανάλυση:

από Kostthem