iPhone - Τώρα φτιάχνει ΚΑΙ καφέ!

iPhone - Τώρα φτιάχνει ΚΑΙ καφέ!
ired.gr

Ξέρατε βέβαια τη γνωστή φράση «μόνο καφέ δε φτιάχνει» που λέμε για κάτι όταν μπορεί να κάνει τα πάντα. Λοιπόν, αν αυτό το πρότζεκτ μπει τελικά σε παραγωγή και βγει στην αγορά, θα πάψουν να το λένε, τουλάχιστον για το iPhone, καθώς θα μπορεί πια ΚΑΙ καφέ να φτιάξει.

Και μετά από αυτό μπορεί να πει κανείς ότι τα έχει δει όλα και μπορεί να πεθάνει ευχαριστημένος. Γιατί, εντάξει, αν μπορεί το iPhone μας να φτιάχνει και καφέ - και μάλιστα αυθεντικό ποιοτικό εσπρέσο - τότε τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή σου;

Αν μάλιστα γίνει αλήθεια κι εκείνη η άλλη είδηση που έλεγε ότι η Apple ετοιμάζεται να ασχοληθεί ΚΑΙ με το ηλεκτρονικό τσιγάρο παράγοντας τις δικές της συσκευές, τότε οι προσευχές των απανταχού της γης καπνιστών εισακούστηκαν επιτέλους! Σύντροφοι, ναι είναι γεγονός, υπάρχει θεός!

Πρόκειται λοιπόν για ένα πρότζεκτ που αποτελεί μια - σχετικά - κομψή θήκη για το iPhone και μπορεί να φτιάχνει καφέ (όχι δεν είναι πρώτη Απριλίου για τους παλιοημερολογίτες, αν νομίζετε ότι πρόκειται για καθυστερημένη φάρσα). Τώρα κατά πόσο θέλετε να κυκλοφορείτε με κάτι τέτοιο και να ... ρίχνετε γυναίκες όπως δείχνει και το διαφημιστικό, εσείς ξέρετε.

Η θήκη λέγεται Mokase και φτιάχνει ένα «εσπρεσάκι» με τη χρήση ειδικών καψουλιών που έχουν έτοιμο τον καφέ ο οποίος περιμένει να σερβιριστεί στο κύπελλό σας όταν το ζητήσετε. Χρησιμοποιεί και την - απαραίτητη πια - ειδική εφαρμογή στο iPhone που θα δώσει τις απαραίτητες εντολές στη θήκη για να ετοιμάσει το καφεδάκι μας. Ζεσταίνει τον καφέ στους 50 με 60 βαθμούς Κελσίου.

Στην αρχή κυκλοφόρησε σαν πρότζεκτ στο Kickstarter, αλλά αφαιρέθηκε σύντομα, όχι όμως επειδή δεν είχε ανταπόκριση, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Έγινε τέτοιος πανικός που ο εμπνευστής και δημιουργός της, Clemente Biondo, την αφαίρεσε από το Kickstarter και πέρασε ήδη στη φάση παραγωγής ώστε να τη διαθέσει στην αγορά το συντομότερο!

Η θήκη είναι συμπαγής εντελώς, και ο καφές που παράγει είναι αρκετά μικρής ποσότητας, ενώ θα είναι συμβατή με μοντέλα iPhone 6, 6 Plus και όλα τα νεότερα, και προβλέπεται και έκδοση για μοντέλα Samsung, Huawei και ακόμη και LG G5, με την αντίστοιχη Android εφαρμογή.

Δυστυχώς για τους θεριακλήδες Έλληνες του βαρύ γλυκού ή της «φραπεδιάς» δεν προβλέπεται άλλη έκδοση πλην αυτής για τον ‘“εσπρέσο” και φήμη για συνοδευτική θήκη σαντουϊτσιέρα ελέγχεται ως ανακριβής (για την ώρα).

Πιο μουρλός πεθαίνεις!

Δείτε το πρόμο βίντεο εδώ:

Δείτε ακόμη: Apple - Θα ασχοληθεί με το ηλεκτρονικό τσιγάρο; 

από Elichord