Χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις αναμένεται η κυκλοφορία των επερχόμενων iPhones

Χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις αναμένεται η κυκλοφορία των επερχόμενων iPhones
ired.gr

Η Apple θα ξεκινήσει να διαθέτει στην αγορά τις νέες συσκευές της τον Σεπτέμβριο, μετά από την παρουσίασή τους που θα γίνει - όπως συνήθως - τον ίδιο μήνα, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές. Τα νέα αυτά (ή έστω οι πληροφορίες) έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις προγενέστερες φήμες, με βάση τις οποίες η κυκλοφορία του επετειακού iPhone θα καθυστερούσε για μήνες.

Το έγκυρο γιαπωνέζικο site Mac Otakara είχε αναφέρει πως υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες το επετειακό μοντέλο να καθυστερήσει αρκετά να κάνει την εμφάνισή του στις προθήκες των καταστημάτων, ενώ, ο γνωστός μας Ming-Chi Kuo της KGI Securities εκτιμά πως θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, με έντονες όμως ελλείψεις ως προς τη διαθεσιμότητά του. Λες και με τα προηγούμενα μοντέλα μπαίναμε στα μαγαζιά και απλά διαλέγαμε χρώμα και μέγεθος αποθηκευτικού χώρου...

Τη στιγμή λοιπόν που οι γνώμες διίστανται, η κινέζικη έκδοση του Economic Daily News ισχυρίζεται πως δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα iPhones της επόμενης γενιάς και πως εντός του Ιουνίου θα ξεκινήσει η παράδοση των υποσυστημάτων. Οι προμηθευτές της Apple (TSMC, SLP, Zhen Ding Technology, Kinsus Interconnect Technology και Simplo Technology) είναι έτοιμοι για τις πρώτες παραδόσεις των εξαρτημάτων των επερχόμενων iPhones.

Διαβάστε επίσης: Τα AirPods σαρώνουν στις μετρήσεις ικανοποίησης πελατών

Η TSMC θα ξεκινήσει τη διαδικασία κατασκευής του κεντρικού επεξεργαστή Α11 στις 10 Ιουνίου και θα είναι σε θέση να παραδώσει τα πρώτα τεμάχια κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Οι Zhen Ding και Kinsus δηλώνουν έτοιμοι από καιρό για την εμπρόθεσμη παράδοση των εξαρτημάτων που έχουν αναλάβει την κατασκευή τους, έχοντας πλέον ξεπεράσει κάποια τεχνικά ζητήματα που έθεταν εν αμφιβόλω τη δυνατότητά τους για τη μαζική παραγωγή των εξαρτημάτων αυτών.

Στο μεταξύ, οι συναρμολογητές της Apple, Foxconn, Winston και Pegatron, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού αλλά και τις απαραίτητες διαδικασίες της εκπαίδευσής του, ως μέρος της προετοιμασίας τους.

Έχουμε ακόμα να ακούσουμε πολλά ως προς την επερχόμενη, επετειακή συσκευή της Apple. Τουλάχιστον, πλέον φαντάζει πιο μακρινό το ενδεχόμενο της καθυστέρησης της κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης (για αρκετούς, διαφορετικούς λόγους) συσκευής.

από Kostthem