Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 45 καλύτερα παιχνίδια που πρέπει να παίξετε το 2017

Τα 45 καλύτερα παιχνίδια που πρέπει να παίξετε το 2017
ired.gr

1. Planetside 2

01

Ένα επικό first-person παιχνίδι το οποίο είναι εντελώς δωρεάν. Υπάρχουν αγορές εντός του παιχνιδιού βεβαίως αλλά δεν είναι απαραίτητες για να το παίξετε στο μέγιστο!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνετε μαζική επιδρομή στη βάση των αντιπάλων!

Αν χρειάζεστε μια απόδειξη για το ότι το “δωρεάν” δεν σημαίνει “βαρετό”, το Planetside 2 είναι όλα όσα χρειάζεστε!

Βρείτε το δωρεάν εδώ 

2. Dota 2

02

Μπορεί ο κόσμος του Dota να μας θυμίζει λίγο κάτι από το Warcraft 3, αλλά είναι μια δική του διαφορετική ύπαρξη! Για να μην σχολιάσουμε ότι είναι ένα από τα δημοφιλέστερα free-to-play παιχνίδια...

Βρείτε το δωρεάν εδώ 

3. Tribes: Ascend

03

Υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να περιμένει η ανθρωπότητα πέρα από τον βέβαιο θάνατο και τους φόρους! Τι; Τα jetpacks φυσικά!

Με το Tribes: Ascend θα απογειωθείτε με το jetpack σας και θα μπείτε στη μάχη με υπερσύγχρονα όπλα και τεράστιους χάρτες που περιμένουν να τους ανακαλύψετε!

Βρείτε το δωρεάν εδώ 

4. Path of Exile

04

Στο ίδιο μοτίβο με το Diablo III, το Path to Exile είναι ένα δωρεάν dungeon-crawler παιχνίδι που θα σας εθίσει αρκετά!

Στην αρχή θα σας φανεί πολύ αργό για παιχνίδι, αλλά δώστε του λίγο χρόνο και θα το ερωτευτείτε!

Βρείτε το εδώ 

5. League of Legends

05

Διαλέξτε τον champion σας και οδεύστε προς τη νίκη με αυτό το απίστευτο free-to-play παιχνίδι από τους δημιουργούς του Dota!

Βασίζεται στην στρατηγική και την ομαδικότητα!

Βρείτε το εδώ 

6. Hearthstone: Heroes of Warcraft

06

Έχετε παίξει ποτέ το Magic the Gathering με τις κάρτες; Το Hearthstone της Blizzard είναι μια προσπάθεια της εταιρείας να φτιάξει ένα αντίστοιχο online free-to-play παιχνίδι!

Και όπως κάθε παιχνίδι της Blizzard, είναι φανταστικό!

Βρείτε το εδώ 

7. Star Wars: The Old Republic

07

Το Star Wars: The Old Republic δεν ξεκίνησε δωρεάν αλλά έγινε στη συνέχεια. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα κάποιες συνδρομές που μπορείτε να επιλέξετε για επιπλέον απόλαυση του παιχνιδιού. Δεν είναι απαραίτητες όμως για να παίξετε!

Βρείτε το εδώ 

8. Forza Motorsport 6 Apex

08

Όταν ο Phil Spencer είπε ότι θα φέρει το αγαπημένο παιχνίδι των Xbox users σε PC δεν έκανε καθόλου πλάκα.

Μπορεί να μην διαθέτει την εμπειρία που θα βιώνατε άμα το παίζατε στο Xbox αλλά συνεχίζει να είναι εξίσου καλό!

Βρείτε το εδώ 

9. Killer Instinct

09

Ένα παιχνίδι που προσφέρει πολλά για free-to-play! Είναι ένα κλασικό fighting παιχνίδι που τους χαρακτήρες μπορείτε να τους “κατεβάσετε” ως περιεχόμενο του παιχνιδιού!

Βρείτε το εδώ 

10. World of Tanks

10

Το World of Tanks είναι ένα διαφορετικού είδους MMO (hint στον τίτλο!) Είναι ομαδικό, με μια τεράστια ποικιλία πολεμικών μηχανών για να οδηγηθείτε σε μάχες που μπορούν να μπουν κι άλλοι players την οποιαδήποτε στιγμή και να συμμετέχουν!

Βρείτε το εδώ 

11. War Thunder

11

Μπορεί να είναι λιγότερο γνωστό από όσα σας έχουμε παρουσιάσει ως τώρα αλλά είναι μια ωραία εναλλακτική από το World of Tanks που μόλις αναφέραμε παραπάνω! Γιατί; Γιατί έχει και αεροπλάνα μέσα στις μάχες! Και όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί, είναι αρκετά ενδιαφέρον!

Βρείτε το εδώ 

12. Everquest

12

Είναι ένα MMORPG που κυκλοφόρησε το 1999 και έχει θεωρηθεί από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους του. Παρότι τα έτη του, έχει βγάλει expansion packs και έχει μόνιμη υποστήριξη από την Daybreak Game Company.

Βρείτε το εδώ 

13. Rift

13

Όλο το παιχνίδι βασίζεται σε τεράστιες μάχες και σε events που καταλαμβάνουν ολόκληρες ζώνες στον χάρτη. Αν σας αρέσει το World of Warcraft τότε θα σας αρέσει πολύ το Rift!

Βρείτε το εδώ 

14. Runescape

14

Το Runescape είναι ένα από τα μεγαλύτερα free-to-play MMO και το προτείνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του είδους! Το 2013 μπήκε στο τρίτο του reboot - οπότε πρακτικά είναι το “Runescape 3”. Για πολλούς δεν θεωρείται κάτι ιδιαίτερο, αλλά προσωπικά εκτιμώ το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι τουλάχιστον δεκαετίας!

Βρείτε το εδώ 

15. Maplestory

15

Ένα “παραδοσιακό” 2D ΜΜΟ το οποίο θυμίζει πιο πολύ Harvest Moon παρά παιχνίδια τύπου Rift και World of Warcraft. Ίσως το μοναδικό παιχνίδι που θα βρείτε από in-game γάμους έως δεινόσαυρους που παίζουν κιθάρα! Το μόνο που του λείπει είναι soundtrack από Oasis!

Βρείτε το εδώ 

16. Warframe

16

Εάν σας αρέσουν τα third-person co-operative shooters, το Warfare είναι το καλύτερο free-to-play που μπορείτε να βρείτε. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 factions: Tenno, Grineer ή Corpos και σε όπλα melee ή ranged.

Βρείτε το εδώ 

17. Smite

17

Οι Θεοί όλου του κόσμου μαζεύτηκαν για να δημιουργήσουν αυτήν την Dota/MOBA έμπνευση! Πέρα από τις προφανείς αυτές λεπτομέρειες του Smite, είναι από τους ίδιους developers του Tribes Ascend. Τα λόγια είναι περιττά λοιπόν!

Βρείτε το εδώ 

18. Lord of the Rings Online

18

Για τους λάτρεις του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ένα από τα πιο “σοβαρά” free-to-play MMO που θα βρείτε.

Βρείτε το εδώ 

19. Wildstar

19

Ένα πολύχρωμο και καρτουνίστικο παιχνίδι που προσωπικά με κέρδισε. Δεν “πούλησε” πολύ καθώς δεν είναι το συνηθισμένο “casual” free-to-play MMO. Αλλά και μόνο που μερικοί από τους developers του ήταν πριν στην Blizzard, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Βρείτε το εδώ 

20. Eve Online

20

Η απόλυτη sci-fi εμπειρία που έχει τραβήξει πάνω από 500.00 players. Δεν έχει καμία σχέση με άλλα παιχνίδια του είδους του! Διατίθεται δωρεάν από τον Νοέμβριο του 2016, παρόλα αυτά διαθέτει ακόμα μερικά in-game purchases.

Βρείτε το εδώ 

21. Blacklight: Retribution

21

Μπορεί να μην είναι πλέον εντελώς free-to-play όπως ήταν πριν κυκλοφορήσει για PS4. Αλλά είναι από τα πιο οικονομικά FPS. Είναι τέρμα φουτουριστικό με Cyberpunk setting και μπορείτε να έχετε customized όπλα!

Βρείτε το εδώ 

22. Hawken

22

Αρκετά “άγνωστο” καθώς βρίσκεται σε beta από το 2012 και δεν είναι ιδιαίτερα διαφημισμένο. Είναι free-to-play αλλά παρόλα αυτά έχει κάποια upgrades επί πληρωμή.

Βρείτε το εδώ 

23. Evolve Stage 2

23

Ένα παιχνίδι που πλέον έγινε free-to-play και πολύ χάρηκα για αυτό! Είναι ένα παιχνίδι με πολύ απλό περιεχόμενο: “humans vs zombies” (μμμ και monsters ίσως λίγο!)

Βρείτε το εδώ 

24. The Elder Scrolls II: Daggerfall

24

Έχετε παίξει Skyrim ή Oblivion; Αν ναι, πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτό το RPG του ’90 που γέννησε όλα αυτά. Μπορεί να σας φανούν τα “παλιά” γραφικά αλλά αξίζει αν θέλετε να δείτε από που κατάγεται το Skyrim!

Βρείτε το εδώ 

25. Marvel Heroes 2016

25

Νομίζω πως ο τίτλος είναι κατατοπιστικότατος. Με ατμόσφαιρα που μπλέκει RPG και MMO μαζί με τους χαρακτήρες της Marvel, από ήρωες έως κακοποιούς!

Βρείτε το εδώ 

26. Wolfenstein 3D

26

Το Wolfenstein 3D είναι πλέον δωρεάν και μπορεί να μη σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή, αλλά σκεφτείτε ότι επηρέασε στη δημιουργία του Doom. Επίσης για την εποχή την οποία κυκλοφόρησε (1992) ήταν αρκετά εντυπωσιακό!

Βρείτε το εδώ 

27. Team Fortress 2

27

Μπορεί να είναι “old vet” σε gaming ορολογία αλλά τίποτα δεν είναι πιο διασκεδαστικό από το Team Fortress 2! Γενικά είναι free-to-play αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν αγορές τις οποίες μπορείτε να κάνετε in-game. Ο βασιλιάς των shooter games!

Βρείτε το εδώ 

28. Alto's Adventure

28

Το είδαμε σε iOS και Android, και πλέον το βρίσκουμε και σε Windows 10. Η περιπέτεια του Alto είναι σε 2D και αφορά το snowboard! Καλλιτεχνικό και με αρκετή μουσικότητα. Ωραία περιβάλλοντα και ενδιαφέρουσες αλλαγές ημέρας-νύχτας!

Βρείτε το εδώ

29. Magic: The Gathering Online

29

Magic: The Gathering... πόσοι/ες το αγαπήσαμε; Σωστά; Κι αν μπορούσατε να το παίξετε μπροστά από την άνεση του υπολογιστή σας; Ευτυχώς είναι δυνατό! Μπορείτε να παίξετε και με φίλους σε Battle Mode.

Βρείτε το εδώ 

30. DC Universe Online

30

Άλλο ένα free-to-play MMO που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ήρωες και κακούς. Μετά από μερική εκπαίδευση γίνεστε μέλος της Justice League ή της Society (αναλόγως τι θα επιλέξετε). Θυμίζει κλασικό MMORPG με leveling, raiding κλπ.

Βρείτε το εδώ 

31. Paladins

31

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί το Paladins έχει κερδίσει τόσο κόσμο. Μοιάζει αρκετά με το Overwatch, με τη διαφορά ότι το Paladins είναι εντελώς δωρεάν!

Βρείτε το εδώ 

32. Firefall

32

Θα μπορούσε κανείς να το περιγράψει ως εξής:

"Free-to-Play AAA MMO Shooter”

Διαθέτει PvP, PvE και 5 διαφορετικά classes: Assault, Biotech, Dreadnaught, Engineer και Recon.

Βρείτε το εδώ 

33. Spelunky

33

Πλέον διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες! Το catch του παιχνιδιού είναι πως κάθε φορά που παίζετε αλλάζει το περιβάλλον της οθόνης! Μετά θα πεθάνετε. Θα ουρλιάξετε. Θα ξανά αρχίσετε. Και πάλι από την αρχή!

Βρείτε το εδώ 

34. Neverwinter

34

Για free-to-play MMO, θέτει πολύ ψηλά τα standards. Όπως κάθε Dungeons & Dragons άλλωστε. Το παιχνίδι είναι στα Forgotten Realms, όπως προδίδει και ο τίτλος!

Βασισμένο στους κανόνες 4ης γενιάς του Dungeons & Dragons, διαθέτει 8 classes και groups έως 5 άτομα.

Βρείτε το εδώ 

35. Paragon

35

Μετά από χρόνια οι developers δημιούργησαν το Paragon ως παράδειγμα MOBA (multiplayer online battle arena), ειδικά αφιερωμένο για όλους εκείνους που απολαμβάνουν το gaming από το σαλόνι τους στην TV τους!

Βρείτε το εδώ 

36. Puzzle Pirates

36

Από τα λίγα MMOs που προτείνει να μιλάτε λίγο πιο RP. Π.χ. ενθαρρύνει όσους αντί για “What’s up?”, θα πουν “Yarr, matey!” στον συμπαίκτη τους! Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που κρατιέται ακόμα μετά από 13 χρόνια κυκλοφορίας!

Βρείτε το εδώ 

37. Unturned

37

Όταν το Minecraft συναντάει το Dayz! Apocalyptic survival στοιχεία και από τα δύο αυτά παιχνίδια! Δημιουργία ενός 16χρονου παιδιού με πάνω από 24 εκατομμύρια downloads! Παίξτε μαζί με τους φίλους σας online σε PvP ή PvE modes!

Βρείτε το εδώ 

38. Dwarf Fortress

38

Όπως και το παραπάνω, με πολλά στοιχεία του Minecraft. Ένα 2D sandbox-game. Έχει πολύ απλά γραφικά που παρουσιάζονται αρκετά μοντέρνα σε μια πλατφόρμα του 2006!

Βρείτε το εδώ 

39. Digital: A Love Story

39

Δεν μου είναι καθόλου εύκολο να περιγράψω το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς να χαλάσω τη μαγεία του! Ας πούμε ότι έχει μια δόση νοσταλγίας από τα παλιά με μελλοντική οπτική γωνία! Όλα αρχίζουν όταν απαντάτε σε ένα email από ένα μοναχικό κορίτσι, την Emilia.

Βρείτε το εδώ 

40. Fallout Shelter

40

Παρόλο που το έχουμε συνηθίσει σε iOS και Android συσκευές, η χειρισμοί δουλεύουν κανονικά και σε υπολογιστή με mouse controls που αντικαθιστούν τα αγγίγματα της οθόνης. Το Fallout Shelter θα μπορούσε να γίνει η “Πασιέντζα” που παίζετε στον ελεύθερο χρόνο σας!

Βρείτε το εδώ 

41. Life Is Strange

41

Δυστυχώς είναι δωρεάν μόνο το πρώτο επεισόδιο, αλλά αν σας αρέσει το πρώτο, τότε αξίζει να συνεχίσετε και στα υπόλοιπα τέσσερα. Δεν είναι τόσο “παιχνίδι”, όσο “διαδραστική ταινία”. Η πλοκή εξαρτάται καθαρά από τις δικές σας επιλογές καθώς είστε μια μαθήτρια που ανακαλύπτει πως έχει τη δυνατότητα να μεταβάλει τον χρόνο.

Βρείτε το εδώ 

42. Tetris

42

Καταλαβαίνετε ότι δεν θα μπορούσα να παραλείψω ένα τόσο κλασικό παιχνίδι. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πλοκή/στόχος, πέρα του να εξαλειφθούν τα τουβλάκια πριν γίνουν πολλά. Αλλά σίγουρα δεν θα υπάρχει κάποιο νόημα σε όλο αυτό;

Τι όχι;

Βρείτε το εδώ 

43. Asteroids

43

Εξίσου κλασικό παιχνίδι, η κλασική πλατφόρμα που σημαδεύετε για να εξαλείψετε απειλητικά αντικείμενα που απειλούν το σκάφος σας!

Βρείτε το εδώ 

44. Cry of Fear

44

Η αλήθεια είναι πως δεν συναντάμε καθημερινά full-length survival-horror παιχνίδια εντελώς δωρεάν. Αν σας αρέσουν τα Resident Evil, τότε είναι must να το δοκιμάσετε. Είναι νοσταλγικό, ατμοσφαιρικό, και κυρίως, τρομακτικό!

Βρείτε το εδώ 

45. Total War Battles: Kingdom

45

Το γνωστό RTS (Real-time Strategy) παιχνίδι που συναντήσαμε σε iOS και Android συσκευές, τώρα και σε beta έκδοση για PC. Είστε έτοιμοι να γυρίσετε στον 10ο αιώνα;

Βρείτε το εδώ 

Διαβάστε επίσης: iPad - Καταπληκτικά παιχνίδια για ατελείωτες ώρες διασκέδασης

Από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status