Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα AirPods σαρώνουν στις μετρήσεις ικανοποίησης πελατών

Τα AirPods σαρώνουν στις μετρήσεις ικανοποίησης πελατών
ired.gr

Μία πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε από τις Experian και Creative Strategies έδειξε πως οι καταναλωτές που αγόρασαν τα AirPods της Apple έμειναν ευχαριστημένοι από αυτά σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Από τους 942 κατόχους AirPods που ερωτήθηκαν, το 82% απάντησε πως είναι “πολύ ικανοποιημένοι”, ενώ το 16% απάντησε πως είναι “ικανοποιημένοι”. Συνολικά, το 98% των ερωτηθέντων απάντησαν πως είναι “λίγο ή πολύ, ικανοποιημένοι”.

01

Παρουσίαση: Αυτά είναι τα AirPods της Apple!

Με το ποσοστό των ικανοποιημένων πελατών να φτάνει το 98%, σύμφωνα με την Creative Strategies, η Apple πέτυχε ένα νέο ρεκόρ για προϊόν της “πρώτης γενιάς”. Για να κάνουμε τη σχετική σύγκριση, το αντίστοιχο ποσοστό για το iPhone το 2007 είχε προσεγγίσει το 92%, ενώ το iPad πρώτης γενιάς είχε συναντήσει αντίστοιχη αποδοχή (92%). Το Apple Watch κατείχε το ρεκόρ από το 2015, με “σκορ” 97%.

Επιπροσθέτως, ζητήθηκε από τους ερωτηθέντες να απαντήσουν αν θα συνιστούσαν τα AirPods σε άλλους υποψήφιους αγοραστές bluetooth ακουστικών και οι απαντήσεις ήταν πολύ θετικές, πιάνοντας νέα υψηλά επί των αντίστοιχων μετρήσεων. Όταν οι συνεντευξιαζόμενοι κλήθηκαν να αναφέρουν απλές λέξεις/φράσεις που τους έρχονται στο μυαλό ως προς τα AirPods, αυτές ήταν: “μαγεία”, “καλή εφαρμογή”, καλή ποιότητα ήχου”, “αγάπη”, “διάρκεια μπαταρίας” και λοιπές εκφράσεις που θυμίζουν τα σχετικά promos της Apple.

02

Επίσης, το 82% των ερωτηθέντων απάντησαν πως τα AirPods είναι το αγαπημένο τους Apple προϊόν από αυτά που αγόρασαν πρόσφατα (τολμώ να πω πως μόνο το iPod mini, ο Power Mac G5 και το iPhone με είχαν κερδίσει περισσότερο), ενώ το 62% απάντησε πως ακούει περισσότερη μουσική από τη στιγμή που αγόρασε τα AirPods.

Δυο λόγια

Τη γνώμη μου την ξέρετε. Απλά πλέον έχω την αίσθηση πως κατά την παρουσίασή τους, μάλλον τα είχα αδικήσει. Αν την έγραφα και πάλι σήμερα θα ήταν ακόμα θετικότερη. Τα πράγματα είναι πολύ απλά: είναι ακριβά, αλλά, με την αγορά τους κλείνει το ζήτημα των ασύρματων ακουστικών και δεν πρόκειται να αναζητήσετε κάτι άλλο.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status