Νέα πλάνα από το Apple Park (4k video)

Νέα πλάνα από το Apple Park (4k video)
ired.gr

Στα τέλη αυτού του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει η μετακόμιση του προσωπικού της Apple στο νέο, υπερσύγχρονο Apple Park. Στο μεταξύ, ένα νέο drone video εμφανίστηκε στο YouTube, το οποίο και μας παρουσιάζει τις εργασίες της τελευταίας στιγμής, αλλά και μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό του κτιρίου.

Στο video αυτό βλέπουμε τις εργασίες διαμόρφωσης των εξωτερικών χώρων να συνεχίζονται, ενώ παρατηρούμε πως έχει επιτευχθεί πρόοδος ως προς την δενδροφύτευση. Επιπροσθέτως, υπάρχουν και κάποια βραδινά πλάνα στα οποία διακρίνεται μέρος του εσωτερικού του κεντρικού κτιρίου, από τα οποία συμπεραίνουμε πως και οι εσωτερικοί χώροι αυτή τη στιγμή είναι απλά ένα μέρος του εργοταξίου.

Διαβάστε επίσης: Ξεχάστε το Apple Campus 2. Το “Apple Park” είναι εδώ και τον Απρίλη θα ανοίξει τις πύλες του

Στο video μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε τις εγκαταστάσεις στάθμευσης, αλλά και το Steve Jobs Theater.

Αν και η Apple είχε ανακοινώσει πως στο τέλος του Απρίλη πρόκειται να ξεκινήσει - έστω σταδιακά - η μετεγκατάσταση του προσωπικού, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από αυτά τα πλάνα. Εκτιμώ πως δεν έχει γίνει ακόμα η απαραίτητη προετοιμασία και πως θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος (δεν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό - πρόκειται για προσωπική εκτίμηση).

Καλύτερα όμως, ας δούμε το video (μην ξεχάσετε να αυξήσετε την ανάλυση του video, εάν αυτό δεν γίνει αυτόματα):

Φυσικά, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο. Ίσως αυτόν τον Σεπτέμβρη να απολαύσουμε το πρώτο keynote στο Steve Jobs Theater! Το επερχόμενο iPhone θα είναι επετειακό και δεν θα υπήρχε καλύτερος χώρος για την παρουσίασή του!

από Kostthem