Mac Mail - Χρησιμοποιήστε τα Επιστολόχαρτα για να ομορφύνετε τα email σας

Mac Mail - Χρησιμοποιήστε τα Επιστολόχαρτα για να ομορφύνετε τα email σας
ired.gr

Αν θέλετε να δώσετε μια άλλη εμφάνιση, πιο προσωπική στα email σας - που στέλνετε από το Mac - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα «Επιστολόχαρτα» (Stationery) για να προσωποποιήσετε τα μηνύματά σας στην εφαρμογή Mail του macOS. Τα Επιστολόχαρτα δίνουν μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση στα email σας, πέρα από ένα απλό κείμενο σε άσπρη σελίδα που είναι το σύνηθες, και μπορείτε να δώσετε στιλ στα μηνύματά σας ανάλογα με την περίσταση όπως, γενέθλια, ειδικές ανακοινώσεις, δώρα, έμφαση σε φωτογραφίες, πάρτι, και πολλά άλλα διαφορετικά στιλ παρμένα από μια σειρά templates που υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή Mail.

Πέρα από την προσωποποίηση που παρέχουν στα email σας, τα Επιστολόχαρτα είναι πανεύκολο να ενεργοποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν. Θα χρειαστείτε μια σχετικά μοντέρνα έκδοση της εφαρμογής Mail του macOS και είστε έτοιμοι.

Πώς γίνεται

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Mail στο Mac σας και επιλέξτε τη δημιουργία ενός νέου email πατώντας το πλήκτρο δημιουργίας νέου μηνύματος (δεύτερο από αριστερά πάνω στη γραμμή εργαλείων).
  • Στο νέο παράθυρο, πατήστε το πλήκτρο για την ενεργοποίηση των επιστολόχαρτων που είναι πάνω δεξιά στην άκρη της γραμμής εργαλείων.

02

  • Ψάξτε στα διαθέσιμα έτοιμα στιλ επιστολόχαρτων που είναι ταξινομημένα κατά κατηγορία και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

03

  • Θα εφαρμοστεί το συγκεκριμένο στιλ στο μήνυμά σας, συμπληρώστε ό,τι θέλετε να γράψετε και στείλτε το email σας ως συνήθως.

Θα παρατηρήσετε ότι κάποια επιστολόχαρτα έχουν ένα πλαίσιο για εισαγωγή φωτογραφιών. Απλά σύρετε και αποθέστε στο πλαίσιο τη φωτογραφία που θέλετε από το Finder του Mac σας. Ο αποδέκτης του μηνύματος θα λάβει το email σας με όλα τα όμορφα γραφικά και σχέδια που προστέθηκαν όπως ακριβώς το βλέπετε κι εσείς στο Mail του Mac σας, άσχετα με το λειτουργικό σύστημα και την εφαρμογή για email που χρησιμοποιεί.

Δείτε ακόμη: Δημιουργείστε μια υπογραφή για το Mail του Mac OS X

από Elichord