Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iCloud Photo Library - Αξιοποιήστε τη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

iCloud Photo Library - Αξιοποιήστε τη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
ired.gr

Οι παρακάτω οδηγίες και τα στιγμιότυπα που συμπεριλαμβάνονται, αφορούν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού iOS 10.3.1. Θα εκπαιδευτείτε στο πώς να ρυθμίσετε και να βελτιστοποιήσετε την αποθήκευση των φωτογραφιών σας κάνοντας χρήση της λειτουργίας, πώς να ανεβάζετε αυτόματα όλες τις νέες λήψεις στον λογαριασμό σας iCloud και πως να διαμοιράζεστε με αγαπημένα πρόσωπα τις φωτογραφίες και τα video, με απλά βήματα.

Η λειτουργία iCloud Photo Library σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες και τα video σε απευθείας σύνδεση, χωρίς όμως να σας στερεί την άμεση τοπική πρόσβαση από τις συσκευές σας iPhone ή iPad. Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στο iCloud και είναι διαθέσιμες για να τις κατεβάσετε - για παράδειγμα - στον υπολογιστή σας Mac.

Διαβάστε επίσης: Απίθανα κόλπα και συμβουλές που κάθε κάτοχος iPhone θα πρέπει να γνωρίζει 

Έχετε την επιλογή να διατηρήσετε τις φωτογραφίες και τα video στη συσκευή σας ή να αφήσετε τη λειτουργία iCloud Photo Library να κάνει τη διαχείριση έξυπνα για εσάς. Διατηρήστε τις τελευταίες λήψεις, τις αγαπημένες και όσες προβάλλετε συχνά στη βιβλιοθήκη της συσκευής σας και τις υπόλοιπες λήψεις ή μεγάλα σε μέγεθος video αποθηκεύστε τα στο iCloud, μόνο με ένα κλικ. Επίσης μπορεί να λειτουργήσει και ως αντίγραφο ασφαλείας για τις ανεπιθύμητες αλλαγές που πιθανόν έχετε πραγματοποιήσει.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία φωτό iCloud σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις φωτογραφίες και τα video που έχετε συλλάβει με τη συσκευή σας, αρκεί φυσικά να την ενεργοποιήσετε.

Ρύθμιση και χρήση της λειτουργίας iCloud Photo Library σε συσκευές iPhone και iPad

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Apple ID (πάνω πάνω) > iCloud > Φωτογραφίες > Βιβλιοθήκη φωτό iCloud, προκειμένου να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

photo icloud 01

2. Εναλλακτικά, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Φωτογραφίες και κάμερα > Βιβλιοθήκη φωτό iCloud.

Βελτιστοποιήστε την αποθήκευση φωτογραφιών ή διατηρήστε την αρχική ανάλυση

Ανάλογα με το μέγεθος του αποθηκευτικού σας χώρου στη συσκευή σας iPhone ή iPad έχετε τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε την αποθήκευση των φωτογραφιών σας. Αυτό σημαίνει πως όλες οι φωτογραφίες και τα video πλήρους ανάλυσης, θα αντικατασταθούν αυτόματα με βελτιστοποιημένες εκδόσεις στη συσκευή. Στον λογαριασμό σας iCloud όμως παραμένουν σε πλήρη ανάλυση. Για να το επιτύχετε:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Apple ID (πάνω πάνω) > iCloud > Φωτογραφίες > Βελτιστοποίηση αποθήκευσης ή Λήψη και διατήρηση αρχικών.

photo icloud 02

2. Εναλλακτικά, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Φωτογραφίες και κάμερα > Βελτιστοποίηση αποθήκευσης ή Λήψη και διατήρηση αρχικών.

Ανεβάστε αυτόματα στο σύννεφο όλες τις νέες φωτογραφίες

Αυτοματοποιημένα μπορείτε να ανεβάζετε τις νέες φωτογραφίες στον λογαριασμό σας iCloud όταν βρίσκεστε σε περιβάλλον Wi-Fi και να τις έχετε διαθέσιμες σε όλες τις Apple συσκευές σας.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Apple ID (πάνω πάνω) > iCloud > Φωτογραφίες > Ροή φωτογραφιών > ενεργή.

photo icloud 03

2. Εναλλακτικά, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Φωτογραφίες και κάμερα > Ροή φωτογραφιών > ενεργή.

Διαμοιραστείτε εύκολα τις νέες φωτογραφίες (Κοινή χρήση)

Εάν επιθυμείτε να διαμοιραστείτε με την οικογένειά σας και τους φίλους ένα άλμπουμ ή μια σειρά από φωτογραφίες και video, μπορείτε να το πράξετε εύκολα με τη λειτουργία Βιβλιοθήκη φωτό iCloud. Έχετε τη δυνατότητα να εγγράψετε μέλη και να ενημερώνονται για οποιαδήποτε προσθήκη σας.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Apple ID (πάνω πάνω) > iCloud > Φωτογραφίες > Κοινή χρήση φωτό iCloud.

photo icloud 04

2. Εναλλακτικά, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Φωτογραφίες και κάμερα > Κοινή χρήση φωτό iCloud.

Διαβάστε επίσης: iOS 10.3.1 - 6 νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να δοκιμάσετε ευθύς αμέσως 

Προσπαθήσαμε να δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε με ασφάλεια να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Βιβλιοθήκη φωτό iCloud. Εάν παραμένουν απορίες ή χρειάζεστε επιπλέον διευκρινίσεις, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status