Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Report: με 3GB Ram και τα τρία νέα iPhones

Report: με 3GB Ram και τα τρία νέα iPhones
ired.gr

To ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά νέα iPhones το γνωρίζουμε όλοι (χωρίς αυτό να σημαίνει πως συμφωνούμε και όλοι). Κατά καιρούς σκάνε διάφορα reports με νεότερα στοιχεία, όπως αυτό του Timothy Arcuri που δημοσιοποιήθηκε στα τέλη του Μάρτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα αναφορά του Timothy Arcuri και τα τρία iPhones που θα κυκλοφορήσει η Apple το 2017, θα φέρουν 3GB Ram. Επίσης, τα μοντέλα των 4,7 και 5,5 ιντσών θα διαθέτουν τις ίδιες επιλογές αποθηκευτικού χώρου, δηλαδή 32/128/256GB, ενώ, αυτό των 5,8 ιντσών θα κυκλοφορήσει στα 64GB και στα 256GB.

01

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, προβλέπεται και τα τρία μοντέλα να φέρουν θύρα lightning, με ανανεωμένο όμως εσωτερικό σχεδιασμό και χρήση του κυκλώματος USB Type-C για την επίτευξη γρηγορότερων φορτίσεων. Φαίνεται πως η Apple θα χρησιμοποιήσει μία μέση οδό: θα χρησιμοποιήσει τα βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του προτύπου USB Type-C, σε “κέλυφος” lightning. Κατ’ αυτόν τον τρόπο και οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να προμηθευτούν νέα extra καλώδια φόρτισης, αλλά και η εταιρεία θα συνεχίζει να εισπράττει προμήθειες από το πρόγραμμα MFi.

Νέα και αναφορές καταφθάνουν συνεχώς. Κάποιες από αυτές προσθέτουν νέα στοιχεία στο κλασικό, ετήσιο παζλ των χαρακτηριστικών των νέων συσκευών της Apple και θα σας τις παρουσιάζουμε.

Φέτος είναι μία πολύ σημαντική χρονιά. Η Apple καλείται να αποδείξει πως μπορεί ακόμα να κατασκευάζει έξυπνα τηλέφωνα που να εντυπωσιάζουν και οπτικά τους καταναλωτές. Έως τώρα έχουμε απλές ενδείξεις, αλλά σε πέντε μήνες θα είμαστε σε θέση να δούμε και το real thing.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status