Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone - Βάλτε υπενθύμιση για τηλεφωνήματα

iPhone - Βάλτε υπενθύμιση για τηλεφωνήματα
ired.gr

Σας έχει τύχει η περίπτωση όπου δέχεστε μια σημαντική κλήση που δεν μπορείτε να απαντήσετε εκείνη τη στιγμή αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μην ξεχάσετε να καλέσετε αργότερα; Το iPhone σας έχει μια εξαιρετική λύση για ένα τέτοιο θέμα που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά.

Η λειτουργία «Remind Me» (Υπενθύμιση) για ένα τηλεφώνημα είναι διαθέσιμη μόνο όταν δέχεστε μια κλήση στο iPhone και είναι πανεύκολο να τη χρησιμοποιήσετε και να πώς ...

Χρήση της λειτουργίας υπενθύμισης κλήσεων

  • Όταν δέχεστε μια κλήση στο iPhone σας που δεν μπορείτε να απαντήσετε εκείνη τη στιγμή τότε ...
  • Πατήστε το πλήκτρο «Remind Me» που μοιάζει με ένα ξυπνητήρι και βρίσκεται κάτω αριστερά και πάνω από το κόκκινο πλήκτρο του τηλεφώνου, που κλείνει μια κλήση.

02

  • Κατόπιν, επιλέξτε πότε θέλετε το iPhone να σας θυμίσει να καλέσετε τον συγκεκριμένο αριθμό που σας έπαιρνε.

03

Το iPhone θα σας προσφέρει την επιλογή να σας υπενθυμίσει σε μια ώρα ή κάποια άλλη στιγμή αργότερα, όπως όταν φεύγετε από τη δουλειά ή το σπίτι εφόσον έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία εντοπισμού θέσεως στο iPhone σας.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η λειτουργία είναι μια «βιτρίνα» της γενικότερης λειτουργίας των Υπενθυμίσεων που μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να δημιουργήσετε χειροκίνητα όποτε θέλετε, αλλά εδώ γίνεται πιο εύκολα και αυτόματα σε συνδυασμό με τη λαμβανόμενη κλήση.

Άλλη μια επιλογή που έχετε είναι η αποστολή αυτόματου μηνύματος που να λέει, «δε μπορώ τώρα» ή κάτι αντίστοιχο και που εμφανίζεται επίσης σαν επιλογή την ώρα που δέχεστε μια κλήση που δεν μπορείτε να απαντήσετε. Η επιλογή υπενθύμισης όμως, είναι πολύ πιο βολική αν θέλετε όντως να θυμηθείτε να καλέσετε οπωσδήποτε αργότερα έναν αριθμό που σας καλεί σε μια στιγμή που δεν είστε διαθέσιμοι.

Δείτε ακόμη: Πώς να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις στο iPhone που θα ενεργοποιούνται όταν μπαίνετε ή βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status