Τα πρώτα σχέδια του επερχόμενου iPhone κατέφτασαν

Τα πρώτα σχέδια του επερχόμενου iPhone κατέφτασαν
ired.gr

Μπορεί εδώ και καιρό να έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες, πληροφορίες και “διαρροές” για το επερχόμενο, επετειακό iPhone, αλλά πλέον και τα σχέδια μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι.

Δημιουργός των σχεδίων που κυκλοφόρησαν είναι ο Benjamin Geskin, ο οποίος και άντλησε τις πληροφορίες του από το κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, αλλά και από ένα σχέδιο από το πρωτότυπο iPhone. Σχέδιο, που απέκτησε από υπάλληλο εργοστασίου της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ασφαλώς, ακόμα και αν αληθεύουν αυτά που αναφέρει ο Geskin, είναι πιθανό πολλά να έχουν αλλάξει στην πολυαναμενόμενη συσκευή, αλλά, έχω την αίσθηση πως σε γενικές γραμμές σχεδιαστικά η Apple θα κινηθεί παραπλησίως των σχεδίων αυτών.

02

Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο του Geskin, το iPhone θα αποκτήσει μεγαλύτερη αναλογία οθόνης ως προς την πρόσοψη του σασί, το πλήκτρο Home θα αφαιρεθεί και ο φακός της κάμερας στην οπίσθια πλευρά θα είναι σε κάθετη διάταξη.

Η (βασική) οθόνη διατηρεί την αναλογία 16:9 και ένα πρόσθετο μέρος της στο κάτω μέρος της συσκευής (περιοχή λειτουργιών) θα χρησιμοποιηθεί είτε αντιστοίχως της Touch Bar που συναντάμε στα MacBook Pro, είτε με τρόπο που μόνο η Apple έως τώρα γνωρίζει.

Διαβάστε επίσης: Το iPhone δυναμώνει εταιρείες, το iPhone καταστρέφει

Ο αισθητήρας των δακτυλικών αποτυπωμάτων απουσιάζει εντελώς από το σχέδιο αυτό. Δεν μπορούμε να συμπεράνουμε αν θα ενσωματωθεί στην οθόνη, ή αν θα αντικατασταθεί από αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας.

Στους μήνες που έρχονται θα ακουστούν και θα “σχεδιαστούν” πολλά. Εμείς τα παρακολουθούμε και θα σας παρουσιάζουμε τις πιο αξιόλογες και αξιόπιστες αναφορές.

από Kostthem