Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσθέστε widget στο iPhone με το 3D Touch

Προσθέστε widget στο iPhone με το 3D Touch
ired.gr

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε widget στο iPhone σας (6s, 7) με τη χρήση του 3D Touch. Και αυτός είναι μάλλον και ο ταχύτερος τρόπος για να το πετύχετε.

Όπως ξέρουμε, η οθόνη των widget εμφανίζεται από την οθόνη κλειδώματος με το σύρσιμο προς τα δεξιά ή από την αρχική μας οθόνη πάλι σύροντας προς τα δεξιά. Στην κορυφή έχει ένα ρολόι και από κάτω εμφανίζονται τα διάφορα widgets που συνδέονται με διάφορες εφαρμογές και λειτουργίες στη συσκευή μας για ταχεία πρόσβαση.

Πώς προσθέτουμε widget με 3D Touch

Φυσικά δεν υποστηρίζουν widget όλες οι εφαρμογές και επίσης δεν υποστηρίζουν 3D Touch όλες οι εφαρμογές, όμως για όσες υποστηρίζουν και τα δύο, μπορείτε να προσθέσετε το widget με ένα απλό κόλπο.

  • Πατήστε δυνατά στο εικονίδιο μιας εφαρμογής προκειμένου να εμφανιστεί το 3D Touch μενού που έχει.

2

  • Πατήστε στο «Add Widget» για να προσθέσετε το widget της εφαρμογής αυτής στην οθόνη των widget.

3

  • Σύρετε για να εμφανιστεί η οθόνη των widget και να δείτε το νέο σας widget.

4

Όπως είδατε στο παράδειγμά μας χρησιμοποιήσαμε το Google Maps ως εφαρμογή για την προσθήκη νέου widget.

Ως συνήθως, μπορείτε να επεξεργαστείτε, προσθέσετε ή διαγράψετε widget από την ίδια την οθόνη των widgets στο iOS πατώντας το πλήκτρο «Edit» στο κάτω μέρος των πάνελ των widget.

Επίσης, αν έχετε απενεργοποιήσει τις οθόνες των widget και Today View, ώστε να μην εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος, δεν θα δείτε τίποτε αν δεν ξεκλειδώσετε πρώτα τη συσκευή σας για να έχετε πρόσβαση στην οθόνη των widget από την αρχική σας οθόνη.

Δείτε ακόμη: iOS 10 - Οι καλύτερες μικροεφαρμογές (Widgets) για το iPhone σας 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status