Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Google: Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος του Game Designing

Google: Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος του Game Designing
ired.gr

Ο Noah Falstein, Chief Game Designer της Google παραιτήθηκε από την θέση του δηλώνοντας με απογοήτευση πως η εταιρεία έχει το ελάχιστο ενδιαφέρον για να δημιουργήσει εντελώς δικά της παιχνίδια. Ο Noah Falstein ανακοίνωσε την παραίτησή του με ανάρτηση στο προσωπικό του blog.

Διαβάστε επίσης: Τι εκτυπωτή να αγοράσω; -Ένας χρήσιμος οδηγός

Ένα μέρος της δήλωσής του από το blog του:

“Η ιδέα αυτή του να φτιάξουμε μεγάλα και σπουδαία παιχνίδια, που ήταν και ο λόγος που προσλήφθηκα στην εταιρεία, δεν κατάφερε να υλοποιηθεί και να γίνει πραγματικότητα.”

Ο Falstein ανέλαβε τον ρόλο του υπευθύνου του τμήματος Game Designing της Google πριν 4 χρόνια, αλλά η πρόσληψή του έγινε όταν η Google είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με το game designing την εποχή που κυκλοφόρησε το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας “Ingress” το οποίο σχεδιάστηκε από μια ομάδα σχεδιαστών της Google οι οποίοι πλέον λέγονται “Niantic Labs”.

Αντί λοιπόν η Google να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό παιχνιδιών, απομακρύνθηκε από αυτό το κομμάτι αφήνοντας τους Niantic να φύγουν και να κάνουν την δική τους εταιρεία το 2015 όπου έναν μήνα μετά ανακοινώθηκε πως η Nantic Labs σχεδιάζει το πλέον πασίγνωστο παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας Pokemon Go.

Η Google επένδυσε στην Niantic και κράτησε το ενδιαφέρον της ως προς αυτήν.

Με την παραίτηση του Falstein φαίνεται πως η Google δεν θα έχει στον ορίζοντα για αρκετό καιρό ακόμα δικά της παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Parrot AR.: Το πρώτο σας Drone που συνδυάζει προσιτή τιμή και ποιότητα!

Από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status