Δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφίας (μέρος 2ο)

Δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφίας (μέρος 2ο)
ired.gr

Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας με το δεύτερο και τελευταίο μέρος αυτού του οδηγού για δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών.

Mobile εφαρμογές

PicSay

02

Για τους έχοντες Android συσκευή - smartphone ή tablet - υπάρχει μια όμορφη εφαρμογή που λέγεται PicSay. Πρόκειται για μια απλή και εύκολη στο χειρισμό εφαρμογή με βασικές δυνατότητες επεξεργασίας και προσθήκης εφέ στις φωτογραφίες σας πριν τις αποθηκεύσετε ή ανεβάσετε στο διαδίκτυο. Πέρα από τη βασική επεξεργασία παρέχει εργαλεία παραμόρφωσης γραφής πάνω στις φωτό και αυτοκόλλητα.

Κάνει για: Android

GoArt

03

Το GoArt χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για μετατροπή των φωτογραφιών μας σε έργα τέχνης κατά την τεχνοτροπία γνωστών ζωγράφων και στιλ ζωγραφικής ή σκίτσου. Έχει αγορές εντός εφαρμογής ξεκλείδωμα επιπλέον στιλ, φωτογραφίας μεγέθους HD και άλλων επιπλέον δυνατοτήτων, αλλά δουλεύει μια χαρά και σαν δωρεάν.

Κάνει για: Android, iOS.

Δείτε ακόμη: MuseCam: Η εφαρμογή που ξεκλειδώνει την κάμερα του iPhone 

Bonfire Photo Editor Pro

04

Άλλη μια εφαρμογή για το Android και μόνο, το Bonfire Photo Editor Pro, μοιάζει με το GoArt, αλλά έχει περισσότερα εφέ. Υπάρχουν πάνω από 110 φίλτρα, μαζί με ένα σωρό εργαλεία για διόρθωση ελαττωμάτων, τονικά φίλτρα, μεγέθυνση, ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης, θερμοκρασίας χρώματος κλπ. Η εφαρμογή βοηθάει στη μετατροπή μιας καλής φωτογραφίας σε αριστούργημα με μία κίνηση και μπορεί να θεωρηθεί επαγγελματική σε αποτελέσματα. Έχει κι αυτή διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής.

Κάνει για: Android.

AirBrush

05

Το AirBrush είναι μια εφαρμογή για την βελτίωση των πορτρέτων σας και σαν τέτοια, είναι σχεδιασμένη για να εστιάζεται πρωταρχικά στο ανθρώπινο δέρμα. Με αυτήν μπορείτε να διορθώσετε ατέλειες, να προσθέσετε concealer, να αλλάξετε τον τόνο δέρματος και να κάνετε μυριάδες άλλες αλλαγές και διορθώσεις.

Κάνει για: iOS, Android.

Δείτε ακόμη: Οριζόντια αναστροφή των selfie φωτογραφιών σας 

Δείτε το πρώτο μέρος εδώ.

από Elichord