Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple παράγγειλε από τη Samsung 92 εκατομμύρια OLED panels

Η Apple παράγγειλε από τη Samsung 92 εκατομμύρια OLED panels
ired.gr

Τα νέα για το αναμενόμενο επετειακό iPhone είναι πλέον πολλά, σε καθημερινή βάση. Κάποια από αυτά βασίζονται σε φήμες και κάποια άλλα αντλούν τις πληροφορίες τους μέσω πηγών ή μέσω της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σύμφωνα με νέες αναφορές που θεωρούνται αξιόπιστες, η Apple υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Samsung για την προμήθεια 92 εκατομμυρίων κυρτών OLED panels. Προφανώς η Apple κλείνει τα τελευταία deals για τα εξαρτήματα που θα χρειαστεί σε βάθος δύο ετών για το αναμενόμενο, επετειακό iPhone. Ελπίζω απλά η κυρτότητα των πάνελς να μην ξεπερνά το 2,5D που συναντάμε στα σημερινά μοντέλα της εταιρείας.

Ενώ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας έκαναν λόγο για παραγγελία εκ μέρους της Apple 70 εκατομμυρίων πάνελ από τη Samsung, το ET News υποστηρίζει πως η εταιρεία αύξησε την ποσότητα των παραγγελιών της για να καλύψει ενδεχόμενη αυξημένη ζήτηση πέραν του 2017.

Διαβάστε επίσης: iOS 10.3.1: Αναβαθμίστε άμεσα γιατί η συγκεκριμένη έκδοση κλείνει σημαντικό κενό ασφαλείας

Οι έως τώρα φήμες επέμεναν (και τελικά μάλλον, ορθώς) πως η Apple θα διαθέσει στο κοινό ένα νέο, επετειακό iPhone που θα φέρει OLED οθόνη, ταυτόχρονα με τη διάθεση των iPhone 7s και 7s Plus, τα οποία και θα φέρουν τις στάνταρ LCD οθόνες. Εκτός από την οθόνη απ’ άκρη σε άκρη που αναμένουμε στο επετειακό iPhone, αναφορές κάνουν λόγο για εκτενή χρήση του γυαλιού κατά την κατασκευή του, αλλά και την “απόσυρση” του Πλήκτρου Αφετηρίας (Home). Επίσης, έχει συζητηθεί αρκετά η δυνατότητα της ασύρματης φόρτισης.

Οι προβλέψεις είναι θετικές, καθώς εταιρείες ερευνών όπως η Yuanta Securities Investment Consulting προβλέπουν πωλήσεις για την Apple εντός του 2017 που φτάνουν ακόμα και τα 100 εκατομμύρια συσκευών iPhone!

Παράλληλα, εκτιμάται πως η Samsung έχει μετατρέψει το εργοστάσιο παραγωγής LCD οθονών που διαθέτει στην Ασία, σε γραμμής παραγωγής OLEL panel, αποκλειστικά και μόνο για να καλύψει τις παραγγελίες της Apple.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status