Κατεβάστε σήμερα: VSDC Free Video Editor!

Κατεβάστε σήμερα: VSDC Free Video Editor!
ired.gr

Φανταστείτε ένα πρόγραμμα που θα είναι ασφαλές από ιούς, δεν θα έχει διαφημίσεις και θα σας επέτρεπε να φτιάξετε το project σας σε Full HD, με δυνατότητες εξαγωγής σε MP4, MKV, AVI, MOV, XVID, DIVX, FLV, MPG, visual και audio effects, που να μπορεί να γίνει εξαγωγή σε συσκευές όπως iPod, XBox 360 και κινητά! Τώρα που το έχετε κάνει εικόνα, σκεφτείτε και λίγο την τιμή του που έχει αυτό το πρόγραμμα...

Χάχα, όχι! Είναι δωρεάν!

Γιατί το χρειάζεστε

Συνήθως τα δωρεάν προγράμματα αυτής της κατηγορίας έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες και είναι γεμάτα με διαφημίσεις. Οι καλύτερες εφαρμογές είναι λίγες, απευθύνονται καθαρά σε επαγγελματίες και έρχονται με το ανάλογο κόστος.

Εδώ σας παρουσιάζουμε την εναλλακτική λύση.

Το VSDC Free Video Editor έχει πλέον “ξεφορτωθεί” κάθε διαφήμιση και είναι αρκετά αξιόλογο για δωρεάν πρόγραμμα. Αν δεν θέλετε να δουλέψετε σε 4K η/και 60fps, τότε δεν θα βρείτε αρνητικά!

01

Είναι το πιο απλό πρόγραμμα για να μάθετε από το μηδέν! Μπορεί να έχει λίγο διαφορετικό interface αλλά αξίζει να το χρησιμοποιεί κανείς, καθώς προσφέρει πολλά για δωρεάν πρόγραμμα και μόλις το συνηθίσετε θα σας φανεί αρκετά “βολικό”. Επίσης η εφαρμογή αυτή ενημερώνεται συνεχώς, οπότε αν πέσετε πάνω σε κάποιο bug δεν θα παραμείνει για πολύ.

Την προτείνουμε για δοκιμή πριν αγοράσετε κάποια άλλη!

Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ για τον Windows υπολογιστή σας.

Διαβάστε επίσης: Windows 10 - Δείτε ποιες λειτουργίες πρέπει να απενεργοποιήσετε οπωσδήποτε

Από Emma