Οι νέες προσθήκες που είδαμε στο Messenger

Οι νέες προσθήκες που είδαμε στο Messenger
ired.gr

Ακόμη κι αν έχετε απενεργοποιήσει πλέον το προφίλ σας στο Facebook, πόσοι χρησιμοποιείτε ακόμα το Messenger; Είναι ένας εύκολος τρόπος να κρατάτε επαφή με τους φίλους σας χωρίς να χρειάζεται να έχετε ενεργό προφίλ! Έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα επικοινωνίας ακόμη και μεταξύ συναδέλφων!

Μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Messenger που έγινε πριν λίγες ημέρες, είδαμε 2 καινούργιες λειτουργίες που μας άρεσαν πολύ: τα Reactions και τα Mentions!

Διαβάστε επίσης: Facebook - 5 ρυθμίσεις που πρέπει να ξέρουμε όλοι μας

Reactions ονομάζεται η επιλογή που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα emoji σε μεμονωμένο μήνυμα που σας έχουν στείλει στο Messenger, απλά πιέζοντας την οθόνη πάνω στο μήνυμα που θέλετε να το προσθέσετε (περίπου όπως γίνεται με το iMessage - πόσο μπροστά η Apple πια) και απλά επίλεγε το emoji που επιθυμείτε!

Τα Mentions επιτρέπουν σε μια ομαδική συζήτηση να βάλετε ένα “@“ πριν το όνομα του ατόμου που θέλετε να αναφέρετε ώστε να του έρθει ειδοποίηση στη συσκευή του όταν στείλετε το μήνυμα που τον αφορά ή θέλετε να απαντήσει. Αυτό κυρίως χρησιμεύει για όλους εκείνους που, ναι μεν υπάρχουν στην συνομιλία, αλλά δεν την “πολύ κοιτάνε” κιόλας. Κάνοντας κλικ στο μπανεράκι της ειδοποίησης που θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής τους, θα μεταφερθούν απευθείας στο μήνυμα στο οποίο τους έχετε “Αναφέρει”. (Παρόμοιο σκεπτικό με αυτό που έχουν όλα τα ομαδικά chats από εποχές IRC και μετά, για όσους θυμούνται!)

01

Τα Reactions φαίνονται σε όλα τα μέλη της ομαδικής συζήτησης, οπότε προσοχή! ;-)

Εσάς ποια η γνώμη σας για τις νέες αυτές λειτουργίες του Messenger;

Διαβάστε επίσης: Samsung Store πιάνει φωτιά μια μέρα πριν την ανακοίνωση του Galaxy S8

Από Emma