Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS 10.3.1: Αναβαθμίστε άμεσα γιατί η συγκεκριμένη έκδοση κλείνει σημαντικό κενό ασφαλείας

iOS 10.3.1: Αναβαθμίστε άμεσα γιατί η συγκεκριμένη έκδοση κλείνει σημαντικό κενό ασφαλείας
ired.gr

Μία μόνο εβδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία του iOS 10.3, ίσως της καλύτερης έκδοσης του iOS των τελευταίων ετών, η Apple διέθεσε στο ευρύ κοινό μία μικρή αναβάθμιση (30MB στο iPhone 7 Plus), η οποία και επιδιορθώνει ζητήματα ασφαλείας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις “σημειώσεις” της έκδοσης (release notes), η αναβάθμιση αυτή αυξάνει την ασφάλεια των συσκευών μας και πιο συγκεκριμένα, επιδιορθώνει ένα κενό ασφαλείας το οποίο και σχετίζεται με το Wi-Fi. Αν και η Apple (όπως συνηθίζει) δεν έδωσε λεπτομέρειες επί του θέματος, θεωρείται βέβαιο πως το συγκεκριμένο bug, είναι σοβαρό.

Διαβάστε επίσης: Τι εκτυπωτή να αγοράσω; -Ένας χρήσιμος οδηγός

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το update αυτό είτε απ’ ευθείας από τη συσκευή σας (Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση Λογισμικού - φορτίστε η συσκευή σας να είναι φορτισμένη τουλάχιστον κατά 50%), είτε μέσω του iTunes.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν θα σας πάρει περισσότερο από 10-15 λεπτά για να την εγκαταστήσετε και θα “οχυρώσει” σωστά και πάλι τις συσκευές σας. Εμείς τη δοκιμάσαμε και δεν διαπιστώσαμε κάποια δυσλειτουργία στις συσκευές μας.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status