Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple - Ψέματα Πρωταπριλιάς με θέμα προϊόντα και εφαρμογές της εταιρείας

Apple - Ψέματα Πρωταπριλιάς με θέμα προϊόντα και εφαρμογές της εταιρείας
ired.gr

To Σάββατο ήταν 1η του μήνα, κι ως γνωστόν την Πρωταπριλιά, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν. Ελπίζουμε να ήσασταν προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με ό,τι διαβάσατε στις τεχνολογικές ιστοσελίδες αυτό το Σαββατοκύριακο. Πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες τα τελευταία χρόνια, ασχολούνται με το σπορ και δημοσιεύουν αναρτήσεις τεχνολογικής φύσεως, εννοείται για να “ξεγελάσουν” τους αναγνώστες τους.

Η συντακτική ομάδα του ired, συμμετείχε σε αυτή την προσπάθεια κι ομολογούμε με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε: Jony Ive: Το μέλλον είναι ασύρματο. Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε φέτος! 

Στη διεθνή επικαιρότητα, συναντήσαμε τεχνολογικές ιστοσελίδες, οι οποίες προσπάθησαν να ξεγελάσουν τους αναγνώστες-πελάτες τους, με “ανόητα προϊόντα”, ανακοινώσεις και δελτία τύπου, με θέματα εμπνευσμένα από την Apple κι ομολογούμε πως τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η 1η Απριλίου σηματοδοτεί και τη συμφωνία των Steve Jobs, Steve Wozniak και Ronald Wayne, για την ίδρυση της Apple το 1976. Πρόκειται για τη 41η επέτειο της εταιρείας φέτος. Πλέον έχει γίνει στόχος και πηγή έμπνευσης για τα ψέματα της Πρωταπριλιάς, από διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες εφαρμογών, αξεσουάρ, γνωστές στους χρήστες Apple συσκευών.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες φάρσες και αστεία και σας τα παρουσιάζουμε στη συνέχεια:

Siri

Η εικονική βοηθός Siri αναγνωρίζει την ημέρα της Πρωταπριλιάς κι αυτό έγινε αντιληπτό, μέσα από τις απαντήσεις της:

april fools 01

iFixit Micro Tech Toolkit

H κατασκευαστική εταιρεία iFixit, δημιουργεί εργαλεία προκειμένου να χρησιμοποιηθούν κυρίως σε mobile Apple συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Apple Watch και AirPods. Με κόστος $19,95 το σετ Micro Tech Toolkit, έρχεται σε μία εύχρηστη μαγνητική θήκη. η οποία συμπεριλαμβάνει μια πολύ μικρή πένσα, μικρό spunder, κι ένα μικρο-εργαλείο iFixit που θα σας βοηθήσει στο άνοιγμα των συσκευών.

Συνολικά το σετ περιλαμβάνει 3 κομμάτια για την ακρίβεια. Χάρη στην τεράστια ποικιλία εργαλείων που πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα iFixit, το set Micro Tech Toolkit, ήταν σε περίοπτη θέση προσφοράς. Στο επισυναπτόμενο video μπορείτε να παρακολουθήσετε μία mini παρουσίαση της σειράς εργαλείων, της “Πρωταπριλιάς”:

 Ms. Pacman στους Χάρτες της Google (Google Maps)

april fools 02

Από την Παρασκευή το βράδυ επισκέπτες της εφαρμογής Google Maps, ανακάλυψαν μία εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού Pac-Man στην εφαρμογή του λειτουργικού iOS. Μπορούσαν να παίξoυν, ελέγχοντας την κυρία Pac-Man στο κυνήγι των φαντασμάτων στους δρόμους της γειτονιάς, μετατρέποντάς τους σε ένα λαβύρινθο διαδρόμων, τύπου Pac-Man.

Live Netflix

april fools 03

To Netflix κυκλοφόρησε ένα stream show, στο οποίο οι χρήστες όταν καλούσαν δυνατά “Netflix live”, επέστρεφε σε αυτούς πλήθος πληροφοριών για φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, φρυγανιέρες και ξύστρες, από τον ηθοποιό Will Arnett. Η δημοφιλής εταιρεία streaming περιεχομένου, ισχυρίστηκε πως η “Live” προβολή είναι μία νέα προσθήκη στην ολοένα και αυξανόμενη, ποικιλία που προσφέρει - αν και πλέον διαπιστώθηκε πως πρόκειται για φάρσα της Πρωταπριλιάς.

AirRings

april fools 04

H εταιρεία Twelve South, παρουσίασε τα νέα AirRings, προιόν το οποίο μετατρέπει εύκολα τα ακουστικά σας AirPods, σε σκουλαρίκια. Τα AirRings έρχονται σε διαφορετικά στιλ για άνδρες και γυναίκες και σε διάφορα σχέδια και προϊόντα, όπως χειροπέδες, ζώνες, κλπ έτσι ώστε να ακούτε τη μουσική σας χωρίς να θυσιάζετε το στιλ σας.

USB-Speed of Light από Moshi

Αν έχετε κουραστεί, και τα διαφορετικά είδη συνδέσεων και ταχυτήτων σας προκαλούν σύγχυση, όπως USB-Type A και καλώδια USB Type C, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε την νέα ανακάλυψη της Moshi. Η USB σύνδεση που αφήνει πίσω της όλες της υπόλοιπες. USB speed of light. (για συντομία USB-SL). Ο κατασκευαστής αξεσουάρ αποκαλεί USB-SL την επόμενη επόμενη γενιά καλωδίων σύνδεσης και φόρτισης, η οποίες μπορούν να συνδεθούν στον Mac υπολογιστή σας, σε λίγα δευτερόλεπτα:

 

Με την προσθήκη USB-SL σε μία Gigabit Ethernet Adapter, το μέλλον είναι πραγματικά και κυριολεκτικά στις άκρες των δαχτύλων σας. Η σύνδεση που σας παρέχει είναι τάχιστη, και μπορείτε να το αντιληφθείτε από τη λήψη mail έως και τις ειδοποιήσεις που φθάνουν κατά δεκάδες. Επιπλέον το καλώδιο σύνδεσης USB-SL σε συνδυασμό με τον προσαρμογέα HDMI παρέχεί κρυστάλλινη εμπειρία video “από οποιοδήποτε χρονολογικό σημείο”.

Υπάρχουν κι άλλες ιστοσελίδες οι οποίες ασχολήθηκαν με την ημέρα της Πρωταπριλιάς και είχαν ως στόχο την Apple. Ελπίζουμε το έθιμο να συνεχιστεί!

...και του χρόνου!

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status