Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Samsung Store πιάνει φωτιά μια μέρα πριν την ανακοίνωση του Galaxy S8

Samsung Store πιάνει φωτιά μια μέρα πριν την ανακοίνωση του Galaxy S8
ired.gr

Αν έχεις τύχη διάβαινε ...” λέει η γνωστή παροιμία και φαίνεται πως η Samsung δεν τα πάει καθόλου καλά από τύχη τελευταία. Ή αλλιώς «you can’t catch a brake» που λένε κι οι Άγγλοι.

Ένα μαγαζί της Samsung (Samsung Store κάτι σαν το Apple Store) στη Σιγκαπούρη πήρε φωτιά την Τρίτη το πρωί, μια μόλις μέρα πριν την επίσημη ανακοίνωση των νέων μοντέλων-ναυαρχίδων της εταιρίας Galaxy S8-S8 Edge.

Σύμφωνα με το Channel News Asia, η Samsung επιβεβαίωσε ότι όντως ξέσπασε πυρκαγιά στο κατάστημά της που στεγαζόταν στο εμπορικό κέντρο AMK Hub, που όμως ευτυχώς έσβησε γρήγορα χάρη στο αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά αρκετά από τα γύρω καταστήματα χρειάστηκε να κλείσουν για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με την αναφορά.

Όπως καταλαβαίνετε, ο συγχρονισμός του γεγονότος δε θα μπορούσε να είναι χειρότερος. Το γεγονός αυτό θα θυμίσει σε πολλούς τις εκρήξεις και πυρκαγιές των προηγούμενων Galaxy Note 7, λόγω της κακής σχεδίασης της μπαταρίας (αλλά και πολλών πλυντηρίων και ψυγείων της Samsung, καθώς και μια πρόσφατη πυρκαγιά στο εργοστάσιο μπαταριών της εταιρίας).

Όπως ξέρουμε το Galaxy Note 7 ανακλήθηκε όχι μία, αλλά, δύο φορές παγκοσμίως (παγκόσμιο ρεκόρ), όμως η εταιρία πρόσφατα δήλωσε ότι θα αρχίσει να πουλάει και πάλι ανακατασκευασμένα Note 7 με μικρότερες μπαταρίες για να αποφευχθούν τα περιστατικά του παρελθόντος. Μήπως αυτή η πυρκαγιά ήταν μια προειδοποίηση από τη ... μοίρα; Μήπως η εταιρία έχει αποκτήσει κακό ... κάρμα (όπως τα πιστεύουν εκεί στην ανατολή) και να της στείλουμε μια εξέχουσα προσωπικότητα της κυβέρνησής μας να της ... καθαρίσει την πράνα; Λέω τώρα.

Πάντως στις ΗΠΑ δεν θα πωλούνται τα συγκεκριμένα ανακατασκευασμένα Galaxy Note 7, αλλά μόνο σε άλλες αγορές (του τρίτου κόσμου όπως η Ελλάδα). Μετά την εν λόγω πυρκαγιά μάλλον δεν θα τα πουλάει ούτε στη Σιγκαπούρη.

Όπως και να ‘χει, το Galaxy S8-S8 Edge παρουσιάστηκε στο Lincoln Center της Ν. Υόρκης, τα μαγαζιά εδώ έχουν αρχίσει τις διαφημίσεις για προ-παραγγελίες και η Samsung γενικώς μας έχει πείσει ότι ανακάλυψε τη ... φωτιά.

Δείτε παρακάτω βίντεο από το Samsung Store στο Βανκούβερ του Καναδά:

Δείτε ακόμη: Το εργοστάσιο μπαταριών της Samsung στην Κίνα έπιασε φωτιά 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status