Apple Watch: Τα νέα ανοιξιάτικα λουράκια της Apple

Apple Watch: Τα νέα ανοιξιάτικα λουράκια της Apple
ired.gr

Γεμάτη εκπλήξεις η Apple τις τελευταίες ημέρες. Κάθε μέρα έχουμε και μια καινούργια ανακοίνωση που αφορά νέα προϊόντα. Είδαμε την καινούργια κόκκινη απόχρωση στα μοντέλα iPhone 7 και iPhone 7 Plus στα πλαίσια της εκστρατείας κατά του AIDS, είδαμε νέο μοντέλο iPad, είδαμε τη νέα κυκλοφορία του iPad Mini 4 που θα κυκλοφορήσει στα 128GB στην τιμή των 32GB... τι άλλο μένει άραγε για να δούμε;

Από ότι φαίνεται οι εκπλήξεις και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς υπάρχει μια ακόμη έκπληξη! Θα έμεναν παραπονεμένοι οι Apple Watch users; Προφανώς όχι! Άλλη μια ανακοίνωση της Apple ήρθε στην επιφάνεια για να μας φέρει τα νέα λουράκια για τα αγαπημένα μας ρολογάκια!

Διαβάστε επίσης: Apple Watch - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Κάθε κατηγορία από τα λουράκια των Apple Watch ανανεώθηκε και προστέθηκαν καινούργια ανοιξιάτικα χρώματα! Ακόμη και τα αθλητικά λουράκια της Nike θα είναι διαθέσιμα μεμονωμένα προς πώληση! Δεν χρειάζεται πλέον να αγοράσει κάποιος ολόκληρο το Nike Edition Apple Watch για να έχει το ζηλευτό λουράκι του!

Η γενική εικόνα δείχνει πως τα χρώματα θα είναι ανοιχτά, έντονα και ανοιξιάτικα για να ταιριάξουν με την εποχή, ενώ είναι αρκετά πιο χαρούμενα από τα χρώματα που έχουμε δει ως τώρα.

Για να δείτε όλα τα χρώματα που προστέθηκαν αλλά και τα ήδη υπάρχοντα ανά κατηγορία πατήστε εδώ

Πότε θα τα δούμε άραγε και στη χώρα μας;

Διαβάστε επίσης: Η λίστα των HomeKit αξεσουάρ που υποστηρίζονται από την Apple

Από Emma