iPad Mini 4: Θα κυκλοφορήσει με αποθηκευτικό χώρο 128GB, στην τιμή των 32GB

iPad Mini 4: Θα κυκλοφορήσει με αποθηκευτικό χώρο 128GB, στην τιμή των 32GB
ired.gr

Η Apple το πρωί της Τρίτης, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε πως αντικαθιστά την έκδοση του iPad Mini 4 των 32GB, με αυτή των 128GB, στην ίδια τιμή. Σε τιμές Αμερικής, η Wi-Fi έκδοση των 128GB θα στοιχίζει 399 δολάρια (συν τους φόρους) και η έκδοση που υποστηρίζει δίκτυα 3G/4G (cellular) θα κοστίζει 529 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του iPad που θα αντικαταστήσει το iPad Air 2

Σε τιμές Ελλάδας, υπολογίστε πως στην επίσημη αλυσίδα διανομής θα μπορείτε σε λίγες εβδομάδες να αγοράσετε την έκδοση των 128GB, στην τιμή των 479€ που κοστίζει σήμερα αυτή των 32GB.

Ασφαλώς, όσοι δείξουν υπομονή, θα μπορέσουν σε 1-2 μήνες να επιτύχουν ακόμα καλύτερες τιμές μέσω της “ανεξάρτητης” αγοράς, δηλαδή τα επονομαζόμενα “σκρουτζομάγαζα”. Αυτή τη στιγμή στην “ανεξάρτητη” αγορά το μοντέλο των 32GB (Wi-Fi) πωλείται στα 430€, κάτι που σημαίνει πως σε μερικές εβδομάδες θα μπορούμε να αγοράσουμε το iPad Mini 4 των 128GB, σε τιμές πέριξ των 450€.

Μπορεί η Apple να μη μας εντυπωσίασε με το νέο iPad, ή και κάποιους να απογοήτευσε, αλλά, η συγκεκριμένη κίνηση μόνο έξυπνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Κράτησε στην αγορά το “δυνατό μικρό” και τετραπλασίασε τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, στην ίδια τιμή. Πλέον η εταιρεία διαθέτει σε ανεκτές τιμές τα entry level μοντέλα της στη μεσαία κατηγορία της αγοράς και αναμένεται να φορτσάρει με τα Pro μοντέλα της που κάποια στιγμή σίγουρα θα παρουσιαστούν.

από Kostthem