iPhone 7 Plus Makeover: Στέφθηκε με επιτυχία

iPhone 7 Plus Makeover: Στέφθηκε με επιτυχία
ired.gr

Τα τελευταία χρόνια η ColorWare έχει δημιουργήσει μοναδικά σχέδια με χρώματα σε ρετρό - Macintosh ύφος. Λίγες μέρες πριν, είδαμε την εταιρεία να αναδεικνύει το πιο πρόσφατό της makeover σε ένα iPhone 7 Plus.

Όπως και οι προηγούμενες δημιουργίες της, το iPhone 7 Plus Retro Edition, είναι βαμμένο σε μια μπεζ απόχρωση που θυμίζει εποχή ‘80s, ενώ στα πλαϊνά της συσκευής έχει κάθετες γραμμές που ολοκληρώνουν το vintage στιλ του θυμίζοντας τις παλιές συσκευές με τους αεραγωγούς στα πλαϊνά τους. Τέλος, το μονόχρωμο μηλαράκι που έχουν όλες οι συσκευές iPhone, έχει αντικατασταθεί με ένα μηλαράκι το οποίο έχει οριζόντιες γραμμές στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η ColorWare έχει ασχοληθεί με πολλές δημιουργίες της Apple όπως: MacBook Air, MacBook, iMac και iPhone 6s, τα οποία ήταν εξίσου ξεχωριστά και μπορούσαμε να τα βρούμε στη σελίδα της εταιρείας. Δυστυχώς, όλα ήταν σε περιορισμένο αριθμό αποθέματος και για αυτό έγιναν sold out σχετικά γρήγορα. Σε αντίθεση με το iPhone 7 Plus Retro Edition που θεωρητικά μπορεί να το αγοράσει όποιος επιθυμεί (αν και μόνο τα πρώτα 25 θα είναι αριθμημένα).

01

Και επειδή πάντα αφήνουμε το κακό νέο για το τέλος...

Είναι απόλυτα λογικό μια custom έκδοση μιας ήδη ακριβής συσκευής να ανεβάζει την τιμή της λίγο παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα, το iPhone 7 Plus Retro Edition είναι διαθέσιμο μόνο στην έκδοση των 256GB (με ξεκλειδωμένο πάροχο φυσικά!) στην τιμή των 1.899$. Η τιμή αυτή είναι περίπου η διπλάσια της Apple για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Συνοψίζοντας, και άσχετα με την τιμή του, το iPhone 7 Plus Retro Edition είναι από τις πιο όμορφες custom συσκευές της Apple που θα μπορούσε κανείς να συναντήσει!

Δείτε περισσότερα για το iPhone 7 Plus Retro Edition στη σελίδα της εταιρείας https://www.colorware.com/p-744-colorware-iphone-7-plus-retro.aspx

Διαβάστε επίσης: Η Apple ανακοίνωσε την κόκκινη απόχρωση για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus

Από Emma