Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple ανακοίνωσε την κόκκινη απόχρωση για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus

Η Apple ανακοίνωσε την κόκκινη απόχρωση για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus
ired.gr

Μετά το μήνυμα που παρουσιάστηκε στη σελίδα της Apple σχετικά με το ολίγωρο κλείσιμο του ηλεκτρονικού Apple Store, δημιουργήθηκε αρκετό ενδιαφέρον για το εάν η “έκπληξη” που μας φυλούσε θα είχε κάποια σχέση με την ανακοίνωση νέων προϊόντων. Και φυσικά το ενδιαφέρον έγινε βεβαιότητα ανακοινώνοντας το νέο χρώμα για τα μοντέλα iPhone 7 και iPhone 7 Plus καθώς και το νέο μοντέλο iPad.

01

Πριν μερική ώρα λοιπόν, είδαμε την επίσημη ανακοίνωση της Apple για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus και οι φήμες που ακούγαμε τόσο καιρό, επιτέλους έγιναν πραγματικότητα επιβεβαιώνοντας πως επισήμως θα κυκλοφορήσουν τα δύο παραπάνω μοντέλα σε κόκκινο χρώμα.

Τα δύο ολοκαίνουργια προϊόντα δεν έχουν καμία διαφορά σε χαρακτηριστικά με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus που ήδη γνωρίζουμε ως τώρα, πέρα από... το πορφυρό κόκκινο χρώμα φυσικά!

02

Η κόκκινη απόχρωση στο χρώμα του αίματος (όπως όλα τα “Product (RED)” προϊόντα της Apple), αφορά αυτή τη φορά την εκστρατεία κατά του AIDS και τα έσοδα είναι αφιερωμένα σε αυτόν τον σκοπό. Παρόλα αυτά, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε iPhone σε αυτή την απόχρωση. Είναι σίγουρα κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον ταυτοχρόνως!

03

Οι τιμές για το iPhone 7 θα είναι στα 749$ για τα 128GB και αντίστοιχα 849$ για τα 256GB. Για το μεγαλύτερο “αδερφάκι του”, το iPhone 7 Plus, θα είναι στα 869$ για τα 128GB και αντίστοιχα 969$ για τα 256GB. Η προπώληση για το συγκεκριμένο χρώμα ξεκινάει στις 24 Μαρτίου, ενώ ακόμη δεν έχουμε καμία πληροφορία για τις χώρες τις οποίες θα κυκλοφορήσει κι αν θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

04

Παρόλο που αυτές οι προσθήκες είναι τουλάχιστον ευπρόσδεκτες στην μεγάλη οικογένεια της Apple, δεν πρόκειται για διαφορετικά προϊόντα αλλά για Product (RED) έκδοση των μοντέλων iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Άλλωστε ήταν αρκετά μεγάλη έκπληξη για εμάς να δούμε αυτά τα μοντέλα σε αυτό το χρώμα!

Διαβάστε επίσης: Morgan Stanley: Με την κυκλοφορία του iPhone 8 η Apple θα επιτύχει αύξηση πωλήσεων 20%

Από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status