Άλλη μια οπτική για το iPhone 8!

Άλλη μια οπτική για το iPhone 8!
ired.gr

Πριν τελειώσει το 2017, θα θέλαμε να δούμε μερικές τεχνολογικές προόδους στο κομμάτι των smartphones! Έχουμε ήδη δει την ανακοίνωση της LG για πιο λεπτά bezels, καθώς και τις διαρροές για το Galaxy S8. Και φυσικά, έχουμε γεμίσει φήμες για το πώς θα είναι το επετειακό iPhone 8!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την εκδοχή του Gabor Balogh, ενός γραφίστα που παρέθεσε μια διαφορετική οπτική για πώς θα μπορούσε να είναι το iPhone 8.

01

Η βασική ιδέα του Gabor είναι πως το κινητό δεν έχει πλαίσιο γύρω από την οθόνη και διαθέτει επαυξημένη πραγματικότητα (AR), κάτι που θα είναι σαν να κρατάμε στο χέρι μας ένα παράθυρο σε άλλο κόσμο! Άλλωστε, όπως έχουμε πει επανειλημμένα, ο CEO της Apple, Tim Cook, έχει εκδηλώσει αρκετές φορές το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό του για την επαυξημένη πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης: iPhone 8: Θα υποστηρίζει επαυξημένη πραγματικότητα;

Προσωπικά, είμαι μεγάλη οπαδός της συγκεκριμένης οπτικής σε αυτές τις εικόνες. Η επαυξημένη πραγματικότητα ήταν πάντα ένα ενδιαφέρον θέμα, με τους προγραμματιστές των εφαρμογών να προσπαθούν να προσθέσουν τα γραφικά και να κρατήσουν και το αρχικό οπτικό πεδίο (δηλαδή, οι επαυξήσεις να μην εμποδίζουν την πραγματικότητα και το αντίστροφο). Όταν όμως η συσκευή έχει οθόνη χωρίς το πλαίσιο που πρακτικά μειώνει τον χώρο, υπάρχουν πολλά παραπάνω περιθώρια για τη διαμόρφωση του interface.

02

Ο Gabor έχει πάρει μερικές πρωτοβουλίες, όπως το να αφαιρέσει εντελώς το κάτω μέρος του bezel, κάτι που όσο φουτουριστικό κι αν φαίνεται, πιθανώς να μην είναι πολύ πρακτικό ούτε από άποψη χρήσης αλλά ούτε κι από σχεδιασμό. Επίσης υπάρχει μεγαλύτερο display από αυτό που έχουμε συνηθίσει ως τώρα στα iPhone με (λογικό) αποτέλεσμα να αδειάζει την μπαταρία πολύ πιο γρήγορα.

Τέλος, θα είναι σε θέση να σκανάρει τους καρδιακούς παλμούς, τη θερμοκρασία του σώματος και τις ανάσες ανά λεπτό!

Ακόμη κι αν το iPhone 8 δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη παρουσίαση, είναι σίγουρα μια καλή ιδέα για μελλοντικές συσκευές!

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάζεται η Apple για μια ακόμη φορά να μας... βάλει τα γυαλιά;

Από Emma