Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPad Pro - Νέες φήμες για την ημερομηνία της εκδήλωσης

iPad Pro - Νέες φήμες για την ημερομηνία της εκδήλωσης
ired.gr

Νέες φήμες δείχνουν πως η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει το φημολογούμενο iPad των 10,5 ιντσών, σε εκδήλωση στις αρχές Απριλίου, σηματοδοτώντας και την επίσημη έναρξη της πανεπιστημιούπολης, Apple Park. Οι πληροφορίες μας έρχονται από την τεχνολογική ιστοσελίδα Digitimes της Ταϊβάν, η οποία με τη σειρά της επικαλείται πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο ίδιος ιστότοπος είχε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες, πως η νέα έκδοση iPad των 10,5 ιντσών, δεν θα είναι διαθέσιμη στην αγορά πριν τον ερχόμενο Μάιο ή και Ιούνιο. Με νέα ανάρτηση τώρα ισχυρίζεται πως ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει στη μαζική παραγωγή της νέας συσκευής.

Διαβάστε επίσης: iOS Κάμερα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προεπιλεγμένη εφαρμογή 

Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων έχουμε διαβάσει πολλές φήμες με θέμα το πότε η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τη σειρά iPad Pro, συμπεριλαμβανομένης και της ανανέωσης της μικρότερης έκδοσης iPad Pro των 9,7 ιντσών.

εικονα 01

Αναμενόμενες ημερομηνίες

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο αρχικά για εκδήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης, εντός του μήνα που διανύουμε. Λαμβάνοντας υπόψιν πως φτάσαμε σχεδόν στα μέσα του μήνα και έως τώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση της εταιρείας - πρόσκληση - , το σενάριο αυτό φαίνεται να απομακρύνεται.

Άλλη μία φήμη χθες - αυτή τη φορά από την τεχνολογική ιστοσελίδα MacRumors - επικαλούμενη πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας, αναφέρει πως η Apple ενδέχεται να ανακοινώσει τις νέες της εκδόσεις μέσα στο μήνα με πιθανή ημερομηνία τη Δευτέρα 20 Μαρτίου ή την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Η αρχική φήμη για εκδήλωση στις 4 Απριλίου, η οποία βασιζόταν στις ημερομηνίες παραληπτών της συσκευής iPad Pro, τελικά φαίνεται να ήταν εσφαλμένη.

Παρότι επίσημα δεν έχουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τα αποκαλυπτήρια των ανανεωμένων εκδόσεων iPad, το χρονικό παράθυρο μέρα με τη μέρα μικραίνει.

Όλα λοιπόν φαίνεται πως μεταφέρονται στα μέσα του επόμενου μήνα. Οι νέες εκδόσεις εντοπίστηκαν σε αρχεία καταγραφής από τη Fiksu, εταιρεία η οποία αναμένει δελτίο τύπου, σύντομα. Το ίδιο αναφέρει και μία απροσδιορίστου προέλευσης πηγή, στην ιστοσελίδα DigiTimes για μία επικείμενη κυκλοφορία.

Με δεδομένη την ημερομηνία ανακοίνωσης εντός του Απριλίου, η εκδήλωση θα μπορούσε ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί μέσα στη νέα πανεπιστημιούπολη της Apple, Apple Park, αν και υπάρχει εμπλοκή στο θέμα. Παρότι η εταιρεία αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της τον ερχόμενο μήνα, η αίθουσα στην οποία θα πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις - “Steve Jobs Theater” θα είναι έτοιμη αργότερα μέσα στο χρόνο.

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα DigiTimes και στην ίδια ανάρτηση, η Apple με τη νέα έκδοση της συσκευής iPad 10,5 ιντσών, αλλά και με την έκδοση iPad Pro των 12,9 ιντσών, στοχεύει στον τομέα της εκπαίδευσης και στους επαγγελματίες. Η εταιρεία τα αποκαλεί ως “mainstream” προϊόντα, τα οποία απευθύνονται στη μεσαία κατηγορία των high-end tablets της αγοράς, εν έτει 2017.

Από τη μία η ιστοσελίδα πιστεύει πως το νέο iPad Pro των 10,5 ιντσών θα το δούμε μέσα στον Απρίλιο και πως η παραγωγή του έχει ήδη ξεκινήσει, κι από την άλλη το χρονοδιάγραμμα έναρξης των πρώτων αποστολών παραμένει ασαφές και μπορεί να αγγίξει και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διαβάστε επίσης: Apple iPad Event - Όλα δείχνουν την 4η Απριλίου 2017 

Χαρακτηριστικά των νέων iPad

Από πλευράς χαρακτηριστικών τα μέχρι τώρα δεδομένα μας δείχνουν πως περιμένουμε μία συσκευή iPad Pro, η οποία θα διαθέτει μία μικρής έκτασης ανανέωση, πλην της νέας έκδοσης iPad Pro, το οποίο θα φέρει οθόνη σχεδόν bezel free (οθόνη από άκρη σε άκρη), ενώ το μέγεθος αναμένεται να παραμείνει όμοιο με το υπάρχον iPad Pro 9,7 ιντσών.

Επιπλέον αναμένουμε μία πιο απλή έκδοση iPad Pro 9,7 ιντσών κι ένα από ακόμη πιο μικρό μοντέλο στις 7,9 ίντσες. Εάν οι φήμες αληθεύουν τότε το επίκεντρο της παρουσίασης θα είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος, iPad Pro.

Στα χαρακτηριστικά των νέων συσκευών μπορούμε να προσθέσουμε και τις διαθέσιμες αποχρώσεις Space Grey, Silver, Gold και Rose Gold, οι οποίες δεν αναμένεται να εμπλουτιστούν με νέα χρώματα (βλέπε RED). Οι χωρητικότητες θα ακολουθήσουν τη σειρά των τωρινών συσκευών και δεν θα δούμε αποθηκευτικούς χώρους πάνω από τα 256 GB. Φρόνιμο θα είναι να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της Apple - όποτε κι αν γίνουν - ώστε να γνωρίζουμε επίσημα πλέον τη σειρά των iPad για το 2017.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status