Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να μοιράζεστε τοποθεσίες των χαρτών από το iPhone σας

Πώς να μοιράζεστε τοποθεσίες των χαρτών από το iPhone σας
ired.gr

Έτυχε να δείτε ένα ενδιαφέρον μέρος στους Χάρτες του iPhone σας και να θέλετε να το μοιραστείτε; Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή των Χαρτών στο iOS μπορούμε εύκολα να σημειώσουμε μια περιοχή στο χάρτη και μετά να τη μοιραστούμε με κάποιον άλλο χρήστη. Αυτή η δυνατότητα δεν έχει μόνο χρήση στο να δώσουμε κατευθύνσεις και οδηγίες, αλλά μπορεί να χρησιμεύσει σε πολλά άλλα χόμπι και εργασίες.

Ας δούμε λοιπόν πώς γίνεται!

Μοιραστείτε την τοποθεσία σας στο χάρτη

  • Ανοίγουμε πρώτα την εφαρμογή των χαρτών στο iPhone μας.

01

  • Πατήστε και κρατήστε το δάχτυλό σας στην τοποθεσία που θέλετε να μοιραστείτε και θα εμφανιστεί μια μικρή κόκκινη «πινέζα».
  • Πατήστε και κρατήστε το εικονίδιο διαμοιρασμού (κάτω δεξιά).

02

  • Επιλέξτε τη μέθοδο με την οποία θα μοιραστείτε την τοποθεσία σας (π.χ. email, Facebook κλπ)

03

  • Προχωρήστε στο να ολοκληρώσετε τη διαδικασία διαμοιρασμού.

04

Σε αυτή τη μικρή επίδειξη, μοιραστήκαμε μια τοποθεσία από τους Χάρτες μέσω της εφαρμογής των Μηνυμάτων του iPhone. Μπορείτε με αυτό τον απλό τρόπο να στείλετε μια διεύθυνση μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής όπως Mail, Facebook, Twitter κλπ για οποιοδήποτε λόγο σας φαίνεται απαραίτητο. Μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε μια τοποθεσία στις Σημειώσεις για κατοπινή δική σας χρήση.

Πέρα από το να στείλουμε οδηγίες για μια διεύθυνση, η διαδικασία αυτή είναι χρήσιμη και σε άλλες χρήσεις. Μπορούμε να σημειώσουμε και να μοιραστούμε τη θέση ενός συγκεκριμένου μνημείου, να δώσουμε ραντεβού σε συγκεκριμένο μέρος, να μοιραστούμε ένα πολύ καλό κατάστημα που βρήκαμε και πάει λέγοντας.

Δείτε ακόμη: Πώς να δείτε τις συντεταγμένες σας στο iPhone 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status