Viber: Τι είδαμε στην τελευταία αναβάθμιση (Version 6.7)

Viber: Τι είδαμε στην τελευταία αναβάθμιση (Version 6.7)
ired.gr

Ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Viber, θα έχετε ακούσει πως είναι μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές δωρεάν επικοινωνίας με πάνω από 800 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Το Viber επιτρέπει στους χρήστες την ανταλλαγή δωρεάν μηνυμάτων και κλήσεων μεταξύ αριθμών που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή σε συσκευές iOS, Android αλλά και στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας.

Διαβάστε επίσης: Viber - Μεταφέρετε τη δημοφιλή εφαρμογή στον υπολογιστή σας

Η εφαρμογή για να δώσει στους χρήστες της περισσότερη ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων είχε προσθέσει τις κρυφές συνομιλίες, που στην ουσία πέρα από την κρυπτογράφηση των επιλεγμένων συνομιλιών δίνουν στους χρήστες την επιλογή να ξεκινήσουν συνομιλίες οι οποίες μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα αυτοκαταστρέφονται.

01

Επιπροσθέτως σε αυτό, η εφαρμογή δεν επιτρέπει την προώθηση μηνυμάτων μιας κρυφής συζήτησης, ενώ επιτρέπει σε χρήστες iOS να γνωρίζουν εάν κάποιος βγάλει screenshot τη συζήτηση και μπλοκάρει όλα τα screenshots που μπορεί να τραβηχτούν στις Android συσκευές. Όπως όλες οι συνομιλίες του Viber, τα μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα και πλέον υπάρχει η επιλογή να “κρύψετε” συνομιλίες με Pin αν το επιθυμείτε.

02

Το Viber, θεωρείται από τις πιο “έμπιστες” εφαρμογές καθώς ανανεώνεται συχνά με καινούργια features τα οποία αποσκοπούν πάντα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και στην απόκρυψη συζητήσεων.

Διαβάστε επίσης: Viber εγκατάσταση και χρήσιμες οδηγίες

Από Emma