Ted Baker: Όταν το στιλ συναντάει την τεχνολογία!

Ted Baker: Όταν το στιλ συναντάει την τεχνολογία!
ired.gr

Ας το παραδεχτούμε, το αγαπημένο μας αξεσουάρ μετά το iPhone ή το smartphone μας, είναι η θήκη του. Είναι εκείνη που το προστατεύει και το προσέχει όταν εμείς δεν είμαστε διπλά του στις δύσκολες στιγμές και είναι και εκείνη που ταυτόχρονα το αναδεικνύει όταν το κρατάμε στα χέρια μας ή μιλάμε. Με λίγα λόγια η ακριβή (συναισθηματικά και μη) συσκευή μας, αξίζει μια θήκη που να “της αξίζει”.

Προσωπικά, έχω ξανά αναφερθεί σε προηγούμενό μου άρθρο για τη μικρή διαταραχή που έχω να αγοράζω συνέχεια θήκες, οπότε στην προσπάθειά μου να δικαιολογήσω αυτήν την διαταραχή σας έφτιαξα μια μικρή παρουσίαση στις Ted Baker, που νομίζω ότι συνδυάζουν την πολυτέλεια και την προστασία που χρειάζεται κανείς για τη συσκευή του!

01

Το εντυπωσιακό στις συγκεκριμένες θήκες είναι ότι φθείρονται πολύ δύσκολα (μα πάρα πολύ δύσκολα) και κρύβουν και μια καθαρά γυναικεία πρακτικότητα καθώς οι περισσότερες wallet έχουν καθρέφτη στο εσωτερικό τους (μείον ένα αξεσουάρ από την τσάντα μας).

02

Οι περισσότερες είναι από δερματίνη και έχουν πλαίσιο το οποίο είναι ή χρυσό, ή ασημί, ή ροζ χρυσό! Τα σχέδια συνήθως είναι floral, κάποια πιο girly, κάποια πιο goth, κάποια πιο chic, για αυτό και απευθύνονται σε όλα τα γυναικεία γούστα (ή και σε κάποιες που είμαστε all around! χάχα!).

Επίσης υπάρχουν μονόχρωμες με το προαναφερόμενο πλαίσιο για πιο casual εμφάνιση!

03

Καθώς και αντρικές!

04

Θα τις βρείτε όλες στα καταστήματά μας καθώς και στο eshop μας εδώ 

Από Emma