iPhone 8: Θα υποστηρίζει επαυξημένη πραγματικότητα;

iPhone 8: Θα υποστηρίζει επαυξημένη πραγματικότητα;
ired.gr

Πολλά έχουμε ακούσει για το πολυ-αναμενόμενο και πολυ-συζητημένο επετειακό iPhone 8. Και η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός οι φήμες και οι συζητήσεις αυξάνονται και πληθύνονται. Πάρολα αυτά, μέσα στις πολλές αυτές φήμες και συζητήσεις κάποια πράγματα τα ακούμε πιο συχνά από ότι άλλα. Ένα εξ αυτών είναι και η χρήση επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, κάτι που ο Tim Cook έχει επαναλάβει αρκετές φορές ότι είναι μέσα στους μελλοντικούς στόχους της Apple.

Η Imagination Technologies είναι μια εταιρεία που ασχολείται με hardware και software γραφικών, η οποία αποκάλυψε τη νέα δημιουργία της που, δεδομένης της προηγούμενης συνεργασίας της με την Apple, θα μπορούσαμε να τη δούμε σε επόμενα μοντέλα iPhone.

Η Imagination Technologies έχει στα σκαριά μια νέα τεχνολογία αρχιτεκτονικής για πιο ισχυρές κάρτες γραφικών οι οποίες θα βελτιστοποιούν την gaming εμπειρία σας κατά 70%-90% σε απαιτητικά παιχνίδια κινητών συσκευών.

Η εταιρεία, έχει σχεδιάσει αυτή την αρχιτεκτονική για ισχυρές κάρτες γραφικών, έχοντας γνώμονα την υποστήριξη επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας.

Θα τα δούμε όλα αυτά στο iPhone 8;

Η Imagination Technologies έχει κάνει επανειλημμένες εμφανίσεις στα τσιπάκια της Apple καθιστώντας μεγάλη την πιθανότητα να δούμε κάτι από αυτήν την καινούργια τεχνολογία που ετοιμάζει, στα επόμενα iPhone.

Ήδη, τσιπάκια της εταιρείας έχουν βρει εφαρμογή στις μητρικές των iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Παρόλο που θα ήταν λογικό να δούμε αντίστοιχη συνεργασία της εν λόγω εταιρείας με την Apple για το iPhone 8, η ίδια η Apple έχει κάνει νύξη για επιθυμία δημιουργίας δικών της τσιπ.

Τέλος, η Imagination Technologies αναφέρει πως το τελικό προϊόν της θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα του 2017 και μετά, που εντελώς τυχαία(;) πέφτει μαζί με το τέλειο timing για το iPhone 8...

Διαβάστε επίσης: Η Apple έχει παραπάνω από 1.000 μηχανικούς στο τμήμα της Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR). Τυχαίο, ή σχετίζεται με το επόμενο iPhone;

Από Emma