Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καλύτερες 5 ιστοσελίδες με δωρεάν εικόνες

Οι καλύτερες 5 ιστοσελίδες με δωρεάν εικόνες
ired.gr

Πολλές φορές, είτε από χόμπι, είτε για λόγους εργασιακούς, ψάχνουμε φωτογραφίες που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χωρίς να έχουν πνευματικά δικαιώματα και χωρίς να χρειαστεί να πληρώνουμε συνδρομές.

Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τα 5 καλύτερα sites που διαθέτουν όλες τις φωτογραφίες και wallpapers τους δωρεάν για οποιαδήποτε χρήση κι αν ενδιαφέρεστε.

1. Unsplash 

01

Μια σελίδα γεμάτη φωτογραφίες από επαγγελματίες και ημι-επαγγελματίες φωτογράφους οι οποίοι τις έχουν δωρίσει. Η σελίδα έχει συλλογές (collections) που μπορείτε να ψάξετε ανά θέμα, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε δικές σας συλλογές φτιάχνοντας ένα λογαριασμό.

2. Pixabay 

02

Η μεγαλύτερη συλλογή δωρεάν φωτογραφιών online

Θα βρείτε φωτογραφίες, illustrations, γραφικά και ακόμη και βίντεο! Μόλις βρείτε την εικόνα που επιθυμείτε μπορείτε να την κατεβάσετε στην ανάλυση που επιθυμείτε.

Διατίθεται και σε εφαρμογή για iOS  και Android .

3. Gratisography 

03

Εδώ θα βρείτε αστείες και σουρεάλ φωτογραφίες!

Αν ψάχνετe για κάτι λίγο πιο... alternative, είστε στη σωστή σελίδα! Πρόκειται για μια συλλογή φωτογραφιών από τον ταλαντούχο φωτογράφο και γραφίστα Ryan McGuire. Είναι πρωτότυπος και αστείος, με λίγα λόγια... brilliant!

Δεν έχει ούτε τόσο μεγάλη ποικιλία, ούτε και τόσο μεγάλο περιεχόμενο όσο άλλες σελίδες αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά καθώς ανανεώνεται κάθε βδομάδα.

4. Pexels 

04

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να ανεβάσουν φωτογραφίες εδώ! Μπορείτε να ψάξετε για κάτι συγκεκριμένο ή να ψάξετε μέσα σε θέματα και κατηγορίες που υπάρχουν ήδη.

Θεωρείται η ιδανική σελίδα για web/app designers καθώς διαθέτει πολλές τεχνολογικές φωτογραφίες που αφορούν συσκευές και interface. Επίσης έχει κατηγορία με... space photography (η μόνη εξαίρεση σε μερικές φωτογραφίες που είναι από τη NASA, οπότε έχουν περιορισμένη χρήση)!

5. Negative Space 

05

Φωτογραφίες από νέους φωτογράφους!

Όποιος διαθέτει κάμερα είναι ευπρόσδεκτος να συνεισφέρει στην εν λόγω σελίδα, η οποία αποσκοπεί στο να βοηθήσει και να στηρίξει νέους φωτογράφους να αναδείξουν τη δουλειά τους.

Το Negative Space έχει την έδρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο για αυτό και πολλές φωτογραφίες είναι βρετανικού περιεχομένου.

Διαβάστε επίσης: Clue Story: Η ελληνική εφαρμογή που τράβηξε την προσοχή μας

Από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status