Apple iPad Event - Όλα δείχνουν την 4η Απριλίου 2017

Apple iPad Event - Όλα δείχνουν την 4η Απριλίου 2017
ired.gr

Apple iPad Event - Όλα δείχνουν την 4η Απριλίου 2017

H Apple φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει ανακοινώσεις ή και να διαθέσει νέες εκδόσεις των συσκευών της σειράς iPad στις 4 Απριλίου, οι οποίες όμως δεν αναμένεται να γίνουν στο ολοκαίνουριο Steve Jobs Theater, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές. Οι τωρινές αποστολές στις Ηνωμένες Πολιτείες της έκδοσης των 12,9 ιντσών iPad Pro υπολογίζονται στις 2- 3 εβδομάδες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Αpple World today. Συγκεκριμένα εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος σε κάποιο κατάστημα, ημέρα παραλαβής ορίζεται η 4η Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: iPhone 8 - Όλα αλλάζουν, η θύρα υποδοχής Lightning παραμένει στη θέση της 

Φημολογείται έντονα τις τελευταίες εβδομάδες πως η Apple σχεδιάζει να παραθέσει εκδήλωση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για την ανακοίνωση 3 νέων iPads. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται μία επικαιροποιημένη εκδοχή της έκδοσης των 12,9 ιντσών, μία εντελώς νέα έκδοση στις 10.5 ίντσες, ενώ η έκδοση των 9.7 ιντσών iPad Pro, αναμένεται να είναι το “new budget” της εταιρείας. Σε πολλά σημεία πώλησης το iPad Pro των 12,9 ιντσών είναι εκτός αποθέματος ή διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.

Η πραγματοποίηση της εκδήλωσης αναμένεται να συμπέσει και με την ημερομηνία διάθεσης των προϊόντων μέσα στον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου.

Η Apple αδυνατεί να πραγματοποιήσει μία εκδήλωση στο νέο της Apple Park, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα Apple World today από καλά πληροφορημένες πηγές. H νέα “πανεπιστημιούπολη” θα ανοίξει τις πόρτες της για το προσωπικό τον Απρίλιο και το πρώτο in-house event, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο 2017. Έτσι η εκδήλωση a
αυτή περιμένουμε να λάβει χώρα είτε στο Infinite Loop campus του Σαν Φρανσίσκο ή στο γνωστό Yerba Buena Center for the Arts.

Οι λεπτομέρειες σχετικές με τα χαρακτηριστικά των νέων iPads παραμένουν ασαφείς, παρότι οι φήμες κάνουν λόγο για τη μείωση των περιθωρίων (Bezels), επιτρέποντας την εγκατάσταση μίας μεγαλύτερης οθόνης, χωρίς αύξηση του συνολικού μεγέθους των συσκευών.

“Σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει”.

από DINFUN