Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Clue Story: Η ελληνική εφαρμογή που τράβηξε την προσοχή μας

Clue Story: Η ελληνική εφαρμογή που τράβηξε την προσοχή μας
ired.gr

Σας αρέσουν τα μυθιστορήματα; Τα μυστήρια; Τα εγκλήματα; Τα παιχνίδια στο κινητό; Κι αν υπήρχε μια εφαρμογή που να τα συνδύαζε όλα μαζί, με διαδραστικό τρόπο; Κι αν αυτή η εφαρμογή ήταν δωρεάν; Και όλα αυτά στα Ελληνικά; Και το καλύτερο; Αν σας λέγαμε ότι στο τέλος της εφαρμογής μπαίνετε στην κλήρωση για ένα iPad mini 4;

Κι όμως βρήκαμε την εφαρμογή που έχει όλα τα παραπάνω! Το Clue Story! Πρόκειται για μια ελληνικής προελεύσεως εφαρμογή η οποία με κέρδισε από την πρώτη στιγμή! Η εφαρμογή έχει βασιστεί σε μια αστυνομική νουβέλα όπου πρακτικά καλείστε να γίνετε εσείς ο πρωταγωνιστής και να ελέγξετε τη ροή που θα πάρει η ιστορία ενώ έρχεστε αντιμέτωποι με γρίφους, αινίγματα και προκλήσεις.

01

Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει ένας γρίφος που συνδέει το σενάριο κι ο χρήστης πρέπει να απαντήσει σωστά για να συνεχίσει.

02

Απόσπασμα από το Clue Story 2:...Ενδέχεται στους περισσότερους ανθρώπους, οι κινήσεις αυτές να φαίνονται υπερβολικές. Έχουν δίκιο! Έτσι φαίνονταν και σε μένα πριν την «ασθένεια». Έτσι τουλάχιστον, την αποκαλούν οι θεραπευτές της ψυχής... Ιδεοψυχαναγκαστική ή μανιοπαρορμητική διαταραχή για την ακρίβεια. Εγώ θα συνεχίσω να την αποκαλώ «ανάγκη να τελειοποιήσω τον κόσμο μου». Είναι αρκετά αισιόδοξο βάπτισμα, αλλά αν την αποκαλέσω αλλιώς, η θλίψη μου με κάνει ανίκανο να αντεπεξέλθω στις σκέψεις μου, με αποτέλεσμα να καταφεύγω στη μοναδική λύση που με αναισθητοποιεί. Το αλκοόλ...”

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της εφαρμογής παρακάτω:

Από τη σελίδα των δημιουργών μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και να αγοράσετε το βιβλίο στο οποίο έχει βασιστεί η εφαρμογή, αλλά και το επόμενο του, το οποίο ελπίζουμε να δούμε κι αυτό σύντομα σε εφαρμογή!

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή είτε από το App Store είτε από το Google Play

Δείτε τη σελίδα της εφαρμογής στο Facebook

Διαβάστε επίσης: Mac Quick Tip: Αυξομειώστε την ένταση του ήχου με μεγαλύτερη ακρίβεια

Από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status