Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Steve Jobs θεώρησε την ιδέα του Genius Bar “χαζή”!

Ο Steve Jobs θεώρησε την ιδέα του Genius Bar “χαζή”!
ired.gr

Ενώ το Genius Bar θεωρείται πλέον το λίκνο του Apple Store, φαίνεται πως όταν προτάθηκε η αρχική ιδέα σχεδόν απορρίφθηκε από τον Steve Jobs!

Ο πρώην υπεύθυνος πωλήσεων της Apple, Ron Johnson, θυμήθηκε σε συνέντευξή του την ημέρα που είπε στον Steve Jobs για το Genius Bar.

Η αρχική αντίδραση του ήταν: “Αυτό είναι τόσο χαζό! Δεν πρόκειται να δουλέψει!”.

Ο Jobs προσπάθησε να εξηγήσει στον Johnson πως το Genius Bar μπορεί να είναι η “σωστή ιδέα”, αλλά δεν ήταν πεπεισμένος το κατά πόσο απευθυνόταν κάτι τέτοιο στο πελατολόγιό τους σε εκείνο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

“Θυμάμαι τη μέρα που είπα στον Steve για την ιδέα μου για το Genius Bar και αποκρίθηκε: ΄Είναι τόσο χαζό ! Δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ! John, ίσως η ιδέα σου να είναι σωστή αλλά δεν έχω γνωρίσει κανένα να γνωρίζει από τεχνολογία και να έχει και καλή επαφή με τον κόσμο. Είναι όλοι geeks! Μπορείς να το αποκαλέσεις Geek Bar!’ Και του απάντησα... Steve, τα παιδιά στα 20 τους πλέον έχουν μεγαλώσει εντελώς διαφορετικά από ότι εμείς. Γνωρίζουν όλα από τεχνολογία, και είναι εκείνα τα οποία θα δουλέψουν στο κατάστημα!”

Την επόμενη ημέρα, ο John δήλωσε πως ο Jobs έβαλε τον καλύτερο δικηγόρο της Apple να βρει tradermark για το “Genius Bar”.

Διαβάστε επίσης: Tim Cook: θα κάνουμε περισσότερα για τους επαγγελματίες (Pro area)

Από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status