Νέα στο iPhone: αυτά είναι τα Apps που με κέρδισαν από την αρχή

Νέα στο iPhone: αυτά είναι τα Apps που με κέρδισαν από την αρχή
ired.gr

Σε προηγούμενο άρθρο σας ανέφερα την εμπειρία μου σε δύο μήνες χρήσης του iPhone καθώς και τη γενική εικόνα που έχω αποκτήσει σε σύγκριση με την Android συσκευή που είχα πριν.

Με αφορμή την ως τώρα γενική εικόνα που έχω αποκτήσει, σας ετοίμασα μια λίστα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση!

Υγεία

Υγεία

Πρόκειται για την προ-εγκατεστημένη εφαρμογή που βρίσκεται σε κάθε iPhone. Έχω δει πως είναι η πιο πρακτική εφαρμογή για κάποιον που του αρέσει να κρατάει αρχείο των δραστηριοτήτων του και να έχει μια γενική εικόνα της υγείας του. 

Μπορείτε να γνωρίσετε την εφαρμογή πιο αναλυτικά στον οδηγό μας:

Τι γνωρίζουμε για την προ-εγκατεστημένη εφαρμογή Υγεία και πώς να τη χρησιμοποιήσετε;

 
iBooks

iBooks

Άλλη μια προ-εγκατεστημένη εφαρμογή και ίσως ο καλύτερος φίλος για εκείνες τις στιγμές που ξαπλώνουμε το βράδυ γεμάτοι κούραση αλλά παρόλα αυτά δεν μας παίρνει ο ύπνος. Προσωπικά, την έχω “φορτωμένη” με τα αγαπημένα μου κόμικ για να μπορώ να τα απολαμβάνω κάθε στιγμή!

 
Fly Hunter

Fly Hunter

Προσοχή: Παλιμπαιδισμός λίγο παρακάτω!

Η εφαρμογή αυτή δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο νόημα η σκοπό. Είναι κάτι που ανακάλυψα τυχαία και για κάποιο λόγο (τον οποίο ούτε η επιστήμη μπορεί να εξηγήσει…) κόλλησα! Πρακτικά είσαι ένας βάτραχος σε AR (επαυξημένη πραγματικότητα) o οποίος πεινάει και μέσω της κάμερας της συσκευής ψάχνεις μύγες για να φας! Πατώντας το “eat” βγάζει τη γλώσσα και πιάνει τη μύγα! 

04

(είχα προειδοποιήσει… κανένα απολύτως νόημα!)

 
Clay Jam

Clay Jam

Ακόμη ένα εθιστικό παιχνίδι, ίσως με λίγο νόημα (μάλλον δηλαδή). Στο Clay Jam είσαι μια μπαλίτσα από πηλό που σέρνεσαι μέσα στον κόσμο και πρέπει να μαζέψεις πάνω σου όσο πιο πολύ πηλό γίνεται ενώ ταυτόχρονα έχεις αποστολές. Στο τέλος κάθε γύρου εξαργυρώνεις τον πηλό για να μπορείς να φτιάξεις τον κόσμο καλύτερο!

06

 
 Zombie Quest HD - Mastermind the hexes!

Zombie Quest HD - Mastermind the hexes!

Brainnnnzzzz! Γιατί σε κάθε κοπέλα αρέσει ένας άντρας με… μυαλό! Τη συγκεκριμένη εφαρμογή την κατέβασα εχθές που την ανακάλυψα στις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας που ανέβηκαν στην σελίδα μας και μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Τόσο που αξίζει να μπει στη λίστα με τις αγαπημένες μου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής με zombies! Υπάρχει επιλογή χαρακτήρων και μπορείτε να παίξετε ακόμη και με τους φίλους σας.

08

 
Pact

Pact

Δεν θα γίνω γραφική, μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτήν την εφαρμογή εδώ

 

Από Emma