Η συσκευή που σας επιτρέπει να βρείτε το αμάξι σας μέσω του smartphone σας!

Η συσκευή που σας επιτρέπει να βρείτε το αμάξι σας μέσω του smartphone σας!
ired.gr

Έχετε χάσει το αμάξι σας στο ατελείωτα μεγάλο parking; Δεν θυμάστε που έχετε παρκάρει; Όλοι έχουμε βιώσει αυτόν τον μικρό πανικό στο στομάχι μας τη στιγμή που ψάχνουμε το αμάξι και παίζουμε με τα κλειδιά μπας και ακουστεί από κάπου κοντά μας. Μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητικό, ειδικά κάτι καλοκαιρινά μεσημέρια με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι μας!

Η λύση δεν είναι να βάλουμε GPS για να μην χάνουμε το αμάξι μας. Είναι πολύ πιο ακριβό και είναι και κάτι που σε περίπτωση που σας το κλέψουν υπάρχει τρόπος για να απενεργοποιηθεί.

01

Η συσκευή TrackR έχει το μέγεθος ενός νομίσματος και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε.

Υπάρχει λοιπόν τρόπος να βρίσκετε το αμάξι σας όπου κι αν βρίσκεται με αυτήν την μικρή συσκευή που συνδέεται με το smartphone σας (κάτι που προσωπικά βρήκα εξαιρετικό!).

Τι ακριβώς είναι;

Λέγεται TrackR και έχει το μέγεθος ενός νομίσματος και έχει έρθει για να αλλάξει τον τρόπου που φυλάσσουμε όλα τα σημαντικά πράγματά μας!

02

Πως δουλεύει;

Είναι απλό! Κατεβάζετε την εφαρμογή του είτε στο Android σας είτε στο iPhone και τη συνδέετε με τη συσκευή! Είναι μια διαδικασία που παίρνει περίπου 5 λεπτά.

Μπορείτε να το έχετε στα κλειδιά σας, το πορτοφόλι σας, στο αμάξι σας και σε ότι άλλο αντικείμενο αξίας δεν θέλετε να χάσετε.

Στην περίπτωση (*χτυπάω ξύλο*) χάσετε αυτό το αντικείμενο αξίας, απλά ανοίγετε την εφαρμογή στο κινητό σας και σας εμφανίζει στον χάρτη που ακριβώς βρίσκεται.

Πόσο θα μου κοστίσει όμως;

Λογικά σκέφτεστε πως μια τέτοια συσκευή θα κοστίζει μια περιουσία... Μέγα λάθος! Το TrackR κοστίζει μόνο 29$! Τα οποία προσωπικά θεωρώ αρκετά λίγα σε σχέση με την απώλεια του αμαξιού μου π.χ.!

Πού μπορώ να προμηθευτώ ένα TrackR;

Μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας από την ιστοσελίδα της εταιρείας, αποστέλλουν παγκοσμίως και θα το βρείτε σε περίπου 1 εβδομάδα στην πόρτα σας!

Στο σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε τη λειτουργία του:

Διαβάστε επίσης: Ο νέος προβολέας Sony Xperia Touch μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε οθόνη αφής!

Από Emma