Δείτε το πρώτο video του Apple Park μετά τα επίσημα “βαφτίσια”

Δείτε το πρώτο video του Apple Park μετά τα επίσημα “βαφτίσια”
ired.gr

Πέρασαν μόλις λίγες ημέρες από την επίσημη ονομασία των νέων εγκαταστάσεων της Apple. Όλες τις (γνωστές έως τώρα) λεπτομέρειες μπορείτε να τις μάθετε από το σχετικό μας άρθρο.

Σήμερα, θα ρίξουμε μια ματιά στο πρώτο drone video που καταγράφηκε μετά τα επίσημα βαφτίσια του Apple Park και, όπως είναι λογικό πρόκειται για τα πλάνα που δείχνουν τις εγκαταστάσεις “πιο έτοιμες από ποτέ”, αν και, μάλλον υπάρχει ακόμα μπόλικη δουλειά να γίνει.

Οι εγκαταστάσεις των ηλιακών συλλεκτών στο parking πλέον έχουν ολοκληρωθεί κατά 100%. Επίσης, ο νέος υπερσύγχρονος χώρος στάθμευσης αναμένεται να γίνει “το σπίτι των ηλεκτρικών αυτοκινήτων”, σε βαθμό που δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε καμία άλλη εταιρεία. Ενώ τον Απρίλιο αναμένεται να καταφτάσουν και οι πρώτοι εργαζόμενοι, η τοποθέτηση των ηλιακών πάνελ στην οροφή του κεντρικού κτιρίου, συνεχίζεται.

Η φύτευση δέντρων είναι πλέον συνεχής και βαριά μηχανήματα έχουν αναλάβει τη διαμόρφωση των μονοπατιών τα οποία και αναμένεται να ξεπεράσουν σε μήκος τα 3,2 χιλιόμετρα. Επίσης, αξιοσημείωτη πρόοδος υπάρχει και στο κεντρικό γυμναστήριο, αλλά και σε άλλα, βοηθητικά κτίρια. Επιπροσθέτως, στο κέντρο του κεντρικού κτιρίου (διαστημόπλοιο) φυτεύονται ανθεκτικά στην ξηρασία δέντρα.

Αν και τα videos που προέρχονται από drones μας δίνουν την εικόνα των εγκαταστάσεων του Apple Park, πολύ λίγα γνωρίζουμε έως τώρα για το εσωτερικό τους. Μέχρι τώρα έχουν δημοσιοποιηθεί ελάχιστες λεπτομέρειες, όπως το σχήμα του κουμπιών των ανελκυστήρων, το οποίο θα είναι όμοιο με το iPhone.

Απολαύστε το video σε ανάλυση 1440p και προετοιμαστείτε για τους μήνες που έρχονται, καθώς οι εικόνες και τα videos από το εσωτερικό των εγκαταστάσεων αναμένεται να μας εντυπωσιάσουν.

από Kostthem