Η Apple έχει παραπάνω από 1.000 μηχανικούς στο τμήμα της Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR). Τυχαίο, ή σχετίζεται με το επόμενο iPhone;

Η Apple έχει παραπάνω από 1.000 μηχανικούς στο τμήμα της Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR). Τυχαίο, ή σχετίζεται με το επόμενο iPhone;
ired.gr

Άλλη μια μέρα ξημέρωσε για τη συγγραφική ομάδα του ired και μαζί της άλλη μια φήμη για την αγαπημένη μας Apple, και συνεπώς για το νέο iPhone! Η σημερινή φήμη που σας μεταφέρουμε φρέσκια - φρέσκια έρχεται από έρευνα της UBS που διαβάσαμε στο Business Insider η οποία υποστηρίζει πως “η Apple έχει πάνω από 1.000 μηχανικούς που δουλεύουν πάνω σε ένα πρότζεκτ στο Ισραήλ το οποίο μπορεί να έχει άμεση σχέση με την επαυξημένη πραγματικότητα”.

Οι φήμες γίνονται ακόμη πιο ύποπτες μετά τη δήλωση του Ming - Chi Kuo την προηγούμενη εβδομάδα - αναλυτής της KGI Securities - πως το καινούργιο iPhone θα διαθέτει μπροστινή κάμερα με IR module για να μπορεί να “πιάσει” 3D περιβάλλον όταν βρίσκεται σε συνθήκες επαυξημένης πραγματικότητας!

ar 01

Διαβάστε επίσης: iPhone 8 - Όλες οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας, συγκεντρωμένες

Ο CEO της Apple, Tim Cook, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε σχέση με την επαυξημένη πραγματικότητα σχολίασε: “Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από την εικονική πραγματικότητα, καθώς δίνει τη δυνατότητα και για τους δύο μας να καθόμαστε όπως τώρα, μιλώντας μεταξύ μας, και να υπάρχουν και άλλα πράγματα στο οπτικό μας πεδίο, διαθέσιμα για να τα βλέπουμε και οι δυο μας”! Και για να πούμε την αλήθεια, δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα που ο Tim Cook αναφέρεται στην επαυξημένη πραγματικότητα!

Κρίνοντας από όλη τη μυστικότητα των κινήσεων και των ερευνών της Apple γύρω από την παρ’ όλα αυτά πολυσυζητημένη επαυξημένη πραγματικότητα, σίγουρα μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις μέσα στο 2017. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε για να επιβεβαιώσουμε τα χαρακτηριστικά του πολυπόθητου iPhone 8!

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάζεται η Apple για μια ακόμη φορά να μας... βάλει τα γυαλιά;

Από Emma