Ο νέος προβολέας Sony Xperia Touch μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε οθόνη αφής!

Ο νέος προβολέας Sony Xperia Touch μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε οθόνη αφής!
ired.gr

Τέτοια εποχή πέρσι, στο MWC, η Sony ανακοίνωσε ένα πολύ ενδιαφέρον κόνσεπτ για προτζέκτορα! Μια συσκευή λίγο μεγαλύτερη της Apple TV που μπορεί να μεταφέρει ένα περιβάλλον αφής σε μια επιφάνεια, και επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την αφή στην επιφάνεια αυτή.

01

Το πρότζεκτ αυτό “αποφοίτησε” από τα εργαστήρια της Sony φέτος, πάνω στην ώρα του ετήσιου MWC συνεδρίου και το προϊόν αυτό θα κυκλοφορήσει με το όνομα “Xperia Touch”. Το καλό νέο της υπόθεσης είναι πως είναι συμβατό με Android, που σημαίνει πως εκατοντάδες χρήστες παγκοσμίως θα μπορούν να το αγοράσουν και να είναι ήδη εξοικειωμένοι με το interface της συσκευής. Το κακό της υπόθεσης, είναι πως θα είναι αρκετά ακριβή συσκευή και λίγοι από τους χρήστες αυτούς θα την αγοράσουν.

02

Το Xperia Touch θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη με προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης τα 1.499€. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της συσκευής είναι πως μπορεί να γίνει έως και 23” HD προτζέκτορας (1366 x 768 ανάλυση, 100 lumens φωτεινότητα, 4000:1 δυναμική αντίθεση) σε οριζόντιες και διαγώνιες επιφάνειες! Πέρα από την υποστήριξη συσκευών Android, το Xperia Touch είναι συμβατό και με PlayStation 4 Remote Play.

Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά είναι πως έχει δύο ενσωματωμένα ηχεία και ενσωματωμένη μπαταρία, οπότε επιτρέπει στον χρήστη να το έχει πάντα και παντού μαζί του. Σε συνεχόμενη αναπαραγωγή βίντεο, η μπαταρία κρατάει περίπου 1 ώρα. Το υπόλοιπο σύστημα έχει 3GB RAM, 32GB μνήμη, δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με microSD, Wi-Fi ac, Bluetooth 4.2, NFC, υποστήριξη Miracast και Android Nougat.

Το Xperia Touch φαίνεται να είναι ένα εντυπωσιακό gadget για να αναβαθμίσετε τη διασκέδασή σας στο σπίτι αλλά και να έχετε την επιλογή να την μεταφέρετε μαζί σας! Η τιμή βέβαια, μπορεί να είναι απαγορευτική για αρκετούς ενδιαφερόμενους αγοραστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δώσουμε credit για την ιδέα και τη δημιουργία του Xperia Touch.

Δείτε την επίσημη παρουσίαση παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:Pact: Η εφαρμογή που σας πληρώνει για να ζείτε υγιεινά!

Από Emma