Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple στο iOS 10.2.1 πρόσθεσε προειδοποιητικό μήνυμα σχετικά με τις μπαταρίες των συσκευών

Η Apple στο iOS 10.2.1 πρόσθεσε προειδοποιητικό μήνυμα σχετικά με τις μπαταρίες των συσκευών
ired.gr

Η Apple δείχνει να έχει πάρει στα σοβαρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε μπαταρίες συσκευών iPhone 6 και iPhone 6s. Όπως θα θυμάστε, η εταιρεία είχε τρέξει ένα πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης μπαταριών για μερικές παρτίδες συσκευών iPhone 6s. Επιπλέον, είχε “εκμυστηρευτεί” στο TechCrunch πως οι τεχνικοί της εργάστηκαν στην έκδοση του iOS 10.2.1 προκειμένου να επιλύσουν τα προβλήματα στις μπαταρίες των συσκευών, τα οποία και προερχόντουσαν από κακή διαχείριση της ενέργειας της συσκευής από το iOS.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την έμμεση αυτή “εξομολόγηση” της Apple στο σχετικό μας άρθρο, εδώ.

Κατά περιόδους (ή και μετά από πιθανή επικοινωνία μας με την Apple και μέσω απομακρυσμένης εντολής από μέρους της), το λογισμικό της συσκευής μας εκτελεί διαγνωστικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της. Πλέον, με την έκδοση iOS 10.2.1, η Apple ειδοποιεί τους χρήστες, αν σε κάποιο από αυτά τα tests η μπαταρία της συσκευής τους κριθεί πως δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Σε τέτοια περίπτωση, το σχετικό μήνυμα εμφανίζεται στη διαδρομή Ρυθμίσεις > Μπαταρία (στο επάνω μέρος, όπως στην κάτωθι φωτό).

01

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αυτά τα διαγνωστικά τεστ εντοπίζουν μόνο σοβαρά προβλήματα στις μπαταρίες των συσκευών, ή, αν το συγκεκριμένο προειδοποιητικό μήνυμα (“Your iPhone battery may need to be serviced”) εμφανίζεται και σε περιπτώσεις όπου απλά οι μπαταρίες έχουν ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο αριθμό κύκλων φόρτισης.

Σε κάθε περίπτωση, η Apple δείχνει πλέον να έχει αντιληφθεί πως έχουν υπάρξει αρκετές δυσλειτουργίες με τις μπαταρίες των συσκευών της, είτε αυτές έχουν προκύψει από τις ίδιες τις μπαταρίες, είτε από το λογισμικό. Καλού κακού, ρίξτε μια ματιά στις ρυθμίσεις της μπαταρίας σας. Εμείς, ευχόμαστε να μη δείτε ποτέ αυτό το μήνυμα στη συσκευή σας.

Το επίσημο κείμενο της Apple γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα είναι αναρτημένο εδώ.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status